H Praktiker Hellas ανακαίνισε το κατάστημά της στην Παλλήνη

Η Praktiker Hellas παρουσιάζει το ανακαινισμένο κατάστημά της στην Παλλήνη, όπου βρίσκεται και το νέο της κέντρο κήπου «Urban Kipos». Με στόχο την παροχή μιας ξεχωριστής αγοραστικής εμπειρίας στο σύνολο του δικτύου της, η εταιρεία ανανεώνει και εμπλουτίζει τις εκθέσεις της, ενώ με γνώμονα τη βιωσιμότητα και τη συμπερίληψη,

αναβαθμίζει τις υποδομές της, ώστε να είναι φιλικότερες προς το περιβάλλον και προσβάσιμες σε όλους.

Το κατάστημα της Παλλήνης διαθέτει φωτισμό LED για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, υποδομή ανακύκλωσης μεγάλων οικιακών συσκευών και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς και τις νέες εκθέσεις επώνυμων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, επίπλων και στρωμάτων και Try Me concepts σε ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία και smart gadgets. Διαθέτει κέντρο κήπου, υπό το concept Urban Kipos και ειδική γωνιά «Kiddos Kipos – The School Project», με workshops σε συνεργασία με το WWF Ελλάς που σύντομα θα τεθούν σε λειτουργία.

Το Praktiker Παλλήνης είναι από τα πρώτα στην Αττική, που όχι μόνο ανακαινίζεται ριζικά, αλλά «ξεκλειδώνει» τις πόρτες του και στα άτομα με αναπηρία και τα εμποδιζόμενα άτομα, στο πλαίσιο του προγράμματος συμπερίληψης και προσβασιμότητας της εταιρείας, «Σπίτι Ανοιχτό». Κατατοπιστική σήμανση σε διαδρόμους και προϊόντα, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και καθοδήγηση από την ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα του καταστήματος, σύγχρονο συμπεριληπτικό μπάνιο, θέσεις parking για ΑμεΑ, μια συμπεριληπτική γκάμα προϊόντων, περιμένουν τα άτομα με αναπηρία για μια εύκολη και φιλική αγοραστική εμπειρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα