H M&C Saatchi αποκτά global Chief Creative Officers

Οι Rob Doubal και Laurence «Lolly» Thomson, CCO της McCann UK και Co-Presidents της McCann London εντάσσονται στην M&C Saatchi από κοινού ως global CCO.

Η M&C Saatchi δήλωσε ότι οι νεοσύστατοι ρόλοι θα αποτελέσουν «ένα κεντρικό σημείο εστίασης για τις δημιουργικές φιλοδοξίες και δραστηριότητες του ομίλου», καθώς αυτός αναπτύσσει το νέο λειτουργικό του μοντέλο.

Οι Doubal και Thomson εντάχθηκαν στη McCann London το 2012 από τη Wieden & Kennedy London ως Executive Creative Directors πριν από την ανάδειξή τους σε regional Chief Creative Officers σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, το 2019. Πριν από τη Wieden & Kennedy, το «δίδυμο» σχηματίστηκε στη Mother London, όπου εργάζονταν για τέσσερα έτη.

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, έχουν υλοποιήσει καμπάνιες για brands όπως Xbox, Just Eat, Microsoft, Aldi και Sky και έχουν επιβλέψει εργασίες που έχουν κερδίσει περισσότερα από 100 Cannes Lions και πάνω από 800 βραβεία από μεγάλες διεθνείς εκθέσεις. Οι Doubal και Thomson, οι οποίοι πρόκειται να αναλάβουν τις νέες τους θέσεις εντός του έτους, περιέγραψαν την M&C Saatchi ως «ένα agency με ένα από τα πιο διάσημα ονόματα στην ιστορία της διαφήμισης και μια κληρονομιά δημιουργικής ευφυΐας».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα