H Honda παρουσιάζει το Scenic Audio για τυφλούς και επιβάτες με προβλήματα όρασης

Η Honda παρουσιάζει ένα web app το οποίο αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη ώστε να επεκτείνει «τη χαρά της κινητικότητας» σε όλους, προσφέροντας σε πραγματικό χρόνο ηχητικές περιγραφές των τοπίων για τυφλούς και επιβάτες με προβλήματα όρασης, που κάνουν οδικά ταξίδια.

Το Honda Scenic Audio είναι η πρώτη παγκοσμίως εφαρμογή προσβασιμότητας, με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, που βελτιώνει τις μετακινήσεις

με οχήματα για τυφλούς και άτομα με προβλήματα όρασης. Χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό computer vision, generative AI, satellite imaging και πολλών άλλων τεχνολογιών και πηγών, όπως η γεωγραφική στόχευση και τα δελτία καιρού, για να δημιουργήσει μια λεπτομερή αφήγηση του τι συμβαίνει έξω από το παράθυρο κατά τη διάρκεια ενός road trip.

Το Honda Scenic Audio κατασκευάστηκε για να δημιουργεί πολυεπίπεδες αφηγήσεις με λογοτεχνικό τόνο και γλαφυρές περιγραφές με εκλεπτυσμένες λέξεις, αναγνωρίσιμους ήχους, συγκρίσεις υψομέτρων και εδάφους, ακόμη και της εξωτερικής θερμοκρασίας. Η προσπάθεια της αυτοκινητοβιομηχανίας συνδέεται με τη φιλοσοφία της «Power of Dreams», δήλωσε σχετικά ο Phil Hruska, Senior Manager Marketing της Honda.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα