H Herbalife παρουσίασε την Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Ομάδα της

H Ηerbalife παρουσίασε την ολυμπιακή της αποστολή η οποία αποτελείται από 7 αθλητές για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η συνεισφορά της Herbalife στον ελληνικό αθλητισμό τα τελευταία 5 έτη, μέσω του απευθείας χορηγικού προγράμματός της και της συμμετοχής της στο πρόγραμμα «Υιοθετήστε Έναν Αθλητή» της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Να σημειωθεί

ότι η Herbalife ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή το 2019 και την επέκτεινε με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή τον Ιούνιο του 2022 ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας».

Πρόσφατα ξεκίνησε και η συνεργασία της με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, Σπύρος Καπράλος και ο Αρχηγός αποστολής της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, Αλέξανδρος Ταξιλδάρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα