H Dentsu Greece «αποσυνδέεται» για μια ημέρα

H Dentsu Greece θέτει για ακόμη μία χρονιά το ζήτημα της προσωπικής ευημερίας και ευεξίας ως ύψιστη προτεραιότητα για όλους. Το θέμα της ψυχικής υγείας είναι πιο σημαντικό από ποτέ για την κοινωνία και γι’ αυτό η εταιρεία θεωρεί υποχρέωσή της να ενθαρρύνει τη συζήτηση γύρω απ΄ αυτό.

Όπως επισημαίνει, «στη Dentsu Greece είναι καθήκον μας να φροντίζουμε τους ανθρώπους μας, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Η φροντίδα της καθαρής σκέψης αποτελεί κομμάτι της φροντίδας της υγείας μας».

Έτσι, με σκοπό την ανάδειξη

της σημαντικότητας της Ψυχικής Υγείας και στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Wellness day», του Δικτύου της Dentsu International, οι εταιρείες της στην Ελλάδα δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, συμμετέχοντας συμβολικά στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας.

Συγκεκριμένα, οι Carat, iProspect, Dentsu X απενεργοποιούν τις ειδοποιήσεις του κινητού, αποσυνδέονται από τις συσκευές της δουλειάς και φροντίζουν τον εαυτό τους «για να μπορούν να φροντίζουν τους πελάτες και συνεργάτες τους όλες τις υπόλοιπες μέρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα