H Cyclon στηρίζει τον Matteo Fontana

Η Cyclon δίνει το «παρών» στο 70ό Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο θα γίνει στις 25-28 Ιουνίου.

Η εταιρεία λιπαντικών του ομίλου Motor Oil δίνει το παρών στον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC) από τη δεκαετία του 1980, όταν πρωταγωνιστούσε το δίδυμο των Τζίγγερ-Κώστα Στεφανή, το οποίο τερμάτιζε στην πρώτη

δεκάδα της γενικής κατάταξης και στην κορυφή των ελληνικών πληρωμάτων επί πέντε συναπτά έτη, από το 1988 έως το 1992.

Όπως αναφέρεται, δεκαετίες αργότερα, η φιλοσοφία της Cyclon παραμένει η ίδια: αναζήτηση και στήριξη ταλέντων που αφήνουν το αποτύπωμά τους στις χωμάτινες διαδρομές της Ελλάδας. Σε αυτό το πλαίσιο, υποστηρίζει φέτος τον Matteo Fontana, παγκόσμιο πρωταθλητή WRC 3 για το έτος 2025.

Στον ίδιο αγώνα το 2024, ο 23χρονος Ιταλός κατέκτησε τη νίκη μεταξύ των αυτοκινήτων της κατηγορίας Rally3 και τερμάτισε στη 15η θέση της γενικής κατάταξης. Συνοδηγός του είναι ο Alessandro Arnaboldi.

Το άρθρο H Cyclon στηρίζει τον Matteo Fontana εμφανίστηκε πρώτα στο marketingweek.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα