H Avin υποστηρίζει την πρωτοβουλία Paralies για τρίτη χρονιά

Η Avin υποστηρίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα Paralies, έχοντας υιοθετήσει ένα τμήμα της παραλίας Σχινιά για τον τακτικό καθαρισμό και την ευαισθητοποίηση του κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η δέσμευση της εταιρείας, με μήνυμα «Μαζί, για το Περιβάλλον», έγινε πράξη την Παρασκευή 16 Ιουνίου, όταν οι εργαζόμενοι της Avin και του ομίλου

Motor Oil, μαζί με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο, συμμετείχαν στον καθαρισμό της παραλίας με τη βοήθεια προσωπικού από το πρόγραμμα Paralies.

Ο Γιάννης Ραπτάκης, Γενικός Διευθυντής της Avin, δήλωσε σχετικά: «Για τρίτη χρονιά συνεχίζουμε να στηρίζουμε την πρωτοβουλία Paralies, έχοντας υιοθετήσει μέρος της παραλίας του Σχινιά που συμβολίζει τα καλοκαίρια μας στην Αττική. Στην Avin, οι αξίες μας συνδέονται με ένα καλύτερο μέλλον, ένα μέλλον με λιγότερο πλαστικό, με την πραγματική μείωση της πλαστικής ρύπανσης και σταδιακά την κατάργηση του πλαστικού μιας χρήσης.  Η συμμετοχή όλων μας, των εργαζομένων της Avin και του oμίλου μας, είναι σημαντική, καθώς από εμάς ξεκινά η ενσωμάτωση αξιών και η ενεργοποίηση πρωτοβουλιών. Είναι χαρά μας που είμαστε και πάλι υποστηρικτές και του Ολυμπιονίκη μας, Στέφανου Ντούσκου, που ενσαρκώνει τις αξίες μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα