H ACS με τρεις διακρίσεις στα e-volution Awards 2023

Η ACS έλαβε τρία βραβεία στα φετινά e-volution Awards, τα οποία αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν καινοτόμες ιδέες, επιτεύγματα και πρωτοβουλίες σε μία πληθώρα κλάδων του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε βραβείο Silver στην κατηγορία «Continuous Growth», για το ανανεωμένο ACS Mobile App, βραβείο Silver στην

κατηγορία «Digital Transformation», για τις ενέργειες ACS Digital Transformation Solutions, καθώς και βραβείο Bronze στην κατηγορία «Υπηρεσίες Logistics & Last Mile», για τα ACS SmartPoint Lockers.

Η Έλια Χάραρη, Marketing and Corporate Sustainability Manager της εταιρείας, στον χαιρετισμό της στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Τα βραβεία που λαμβάνουμε φέτος είναι δουλειά ομαδική, από όλους τους ανθρώπους μας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Στην ACS στοχεύουμε στη διαρκή μας ανάπτυξη και βελτίωση και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, ώστε η ACS να παραμείνει αρωγός του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα, κάνοντας πράξη καινοτόμες ιδέες και πρακτικές».

Keywords
Τυχαία Θέματα