H AB InBev, Creative Marketer of the Year

Την Anheuser-Busch InBev (AB InBev) ανέδειξαν τα βραβεία Cannes Lions ως Creative Marketer of the Year για δεύτερη συνεχή χρονιά. Έτσι, το brand είναι το πρώτο στην ιστορία του θεσμού στο οποίο απονέμεται η διάκριση αυτή συνεχώς για δύο χρόνια. Το βραβείο απονέμεται σε marketers εταιρειών οι οποίες έχουν δημιουργήσει έργα που βραβεύτηκαν στα Cannes Lions

και φημίζονται για το δημιουργικό και καινοτόμο marketing τους.

Ο Simon Cook, Chief Executive των Lions, δήλωσε ότι το brand «ενσωμάτωσε μια κουλτούρα η οποία εξασφαλίζει ότι η συνεχής επιτυχία είναι αναπόφευκτη» και προσέθεσε ότι «αυτή η νίκη επιδεικνύει τη συνεχή δέσμευση στη δημιουργικότητα ως παράγοντα ανάπτυξης».

Πέρυσι, η AB InBev κέρδισε 49 βραβεία Lions: ένα Grand Prix, 10 Gold, 19 Silver και 19 Bronze. To Grand Prix αφορούσε στην κατηγορία «Creative Effectiveness Lions» και την πρωτοβουλία της εταιρείας «Contract for change», με την FCB Chicago για τη Michelob Ultra Pure Gold, με στο να εξαλείψει τους περιορισμούς των αγροτών στη μετάβασή τους στην οργανική γεωργία. Ο Michel Doukeris, Chief Executive, AB InBev, χαρακτήρισε τη νίκη αυτή «χωρίς προηγούμενο» και δήλωσε ότι «αποτελεί απόδειξη της δημιουργικότητας όλου του marketing οργανισμού και της άσβεστης προσήλωσης στη σύνδεση με τους καταναλωτές».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα