«Great Place to Work» αναδείχθηκε το Publicis Groupe Greece

To Publicis Groupe Greece έλαβε, για 3η συνεχόμενη χρονιά, την πιστοποίηση Great Place to Work, (Certified by Great Place to Work) και μάλιστα με υψηλότερη από πέρυσι βαθμολογία στο ερωτηματολόγιο Trust Index. Συγκεκριμένα, ο όμιλος Publicis στην Ελλάδα κέρδισε την πιστοποίηση έπειτα από διεξοδική αξιολόγηση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place

to Work Hellas.

Η πιστοποίηση βασίζεται, κατά κύριο λόγο, στην άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση, στην οποία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας, σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον.

Η Άρτεμις Καπουράλου, Chief Talent Officer του Publicis Groupe Greece, δήλωσε: «Μόνο υπερηφάνεια μπορεί να νιώθουμε όλες και όλοι που, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πιστοποιείται ο όμιλος Publicis Ελλάδος ως Great Place to Work. Μία τέτοια διάκριση υποδηλώνει συνέπεια, αφοσίωση και δέσμευση από πλευράς οργανισμού, στα ζητήματα που αφορούν και επηρεάζουν το προσωπικό μας, την καθημερινότητα και το wellbeing τους. Και φυσικά προϋποθέτει την καίρια συνεισφορά όλων των συναδέλφων σε αυτό που καταληκτικά διαμορφώνεται και μετουσιώνεται σε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον».

Το Publicis Groupe Greece αποτελείται από τα communication brands, Publicis, Leo Burnett, Digitas και MSL, και από τα media brands Zenith, Starcom και Spark.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Great Place, Work,Publicis Groupe Greece