Global ηγετική ομάδα συγκεντρώνει η Grey για την Coca-Cola

Η Grey επέλεξε 5 στελέχη με έδρα τις ΗΠΑ να διευθύνουν τον λογαριασμό της The Coca-Cola Company παγκοσμίως. Η Hope Nardini εντάσσεται ως Global Executive Creative Director και επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος του λογαριασμού.

Πρόσφατα ήταν στη Droga5 ως Creative Director, όπου

αναγνωρίστηκε ως μέλος της Creative Team of the Year, στα 2023 Agency of the Year Awards του Campaign US. Ο Raig Adolfo εντάσσεται, επίσης, ως Global Head of Strategy από τη Saatchi & Saatchi, όπου ήταν Πρόεδρος και Chief Strategy Officer. Εν τω μεταξύ, ο Brian Weston, βετεράνος της Grey για περισσότερα από 10 χρόνια και πιο πρόσφατα EVP, Global Account Director, γίνεται μέλος της ομάδας ως Global Client Lead.

Ο David Toussaint, που εντάχθηκε στην Grey ως Global Head of Strategy για την Coca-Cola πέρυσι, θα αναλάβει τον ρόλο του επικεφαλής CX, ενώ η Beth Rolfs, Chief Data Officer της Grey New York, θα αναλάβει τον ρόλο της Global Data Lead.

Η ομάδα θα εργάζεται αποκλειστικά για το χαρτοφυλάκιο της Coca-Cola, χρησιμοποιώντας ταλέντα από όλο το παγκόσμιο δίκτυο της Grey για διάφορα project και θα αναφέρεται στον Thiago Cruz, Chief Creative Officer της Grey NY, και στον Gabriel Schmitt, Global Chief Creative Officer του Grey Group.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα