GARM προς Twitter: «Αδιαπραγμάτευτο το brand safety»

Το αίτημα να «παραμείνει πιστό στις δεσμεύσεις του» εξέφρασε προς το Twitter η Global Alliance for Responsible Media (GARM), μετά την απόκτηση του δικτύου από τον Elon Musk και την ανάληψη από τον ίδιο του ρόλου του CEO.

Χαρακτηρίζοντας το brand safety «αδιαπραγμάτευτο για τους διαφημιζόμενους», ο φορέας σημείωσε: «Παρακολουθούμε τις ενέργειες του Twitter,

όπως η σύνθεση συμβουλίου εποπτείας ρύθμισης περιεχομένου και αξιολογούμε τον σχεδιασμό, τη διεύθυνση και την προοπτική να βελτιώσουν την εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών στα ψηφιακά Μέσα».

Το Twitter αποτελεί μέλος της GARM από την ίδρυσή της, με στόχο την αναβάθμιση των ψηφιακών Μέσων μέσα από την απομάκρυνση «επιβλαβούς περιεχομένου online». Σε επιστολή απευθυνόμενη μέσω Twitter στον Musk, ο Initiative Lead της GARM Robert Rakowitz εξέφρασε τις «υψηλές προσδοκίες» που γεννά η απόκτηση του δικτύου από τον επιχειρηματία, αναφερόμενος στις καινοτομίες που έχει επιφέρει στις άλλες δραστηριότητές του.

Δεν έχει υπάρξει ακόμη αντίδραση από τον Musk, ωστόσο, σε ένα re-tweet της επιστολής του Rakowtiz, η Chief Customer Officer του Twitter Sarah Personette ανέφερε: «Παίρνουμε στα σοβαρά τη συνεργασία μας και τις δεσμεύσεις μας για το brand safety και την GARM και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί!».

(Πηγή: Mediapost)

Keywords
Τυχαία Θέματα