Ermis Awards 2022: Πρωτοτυπία και υψηλή αισθητική στη γιορτή της δημιουργικότητας

Εορταστική διάθεση, πρωτότυπα εικαστικά, ευρηματικές καμπάνιες, πολλή μουσική και χιούμορ διέθετε η απονομή των Ermis Awards 2022, η οποία διεξήχθη την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, στο Αμφιθέατρο «Ιωάννης Δεσποτόπουλος» του Ωδείου Αθηνών, από την Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ). Μετά από απουσία δύο ετών, εξαιτίας της πανδημίας, η live εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε δύο διαδοχικές τελετές, εκ των οποίων η πρώτη αφορούσε τις ενότητες

Ermis Digital, PR, Direct, Media, Branding & Design και Branded Entertainment & Content και η δεύτερη τις ενότητες Ermis Ad, Production και Integrated Campaign. Συνολικά, απονεμήθηκαν 95 βραβεία στην πρώτη τελετή, ενώ στη δεύτερη 109. Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος ενθουσίασε το κοινό με την ενέργεια και την ευρηματικότητά του, ενώ μετά το τέλος κάθε τελετής απονομής ακολούθησε cocktail party. Παράλληλα, ο θεσμός επέστρεψε με χαμηλότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, καθώς, με το πέρας των τελετών, συλλέχθηκαν για να ανακυκλωθούν όλα τα υλικά της εκδήλωσης.

Χάρης Παριανός, Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

«Όλοι μαζί να ανεβάσουμε τη δημιουργικότητα και να γιορτάσουμε»
Ανοίγοντας τη βραδιά, ο Χάρης Παριανός, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και CEO του McCann Worldgroup Ελλάδος, καλωσόρισε φίλους, συνάδελφους και «συναγωνιστές», αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι: «τα Ermis Awards επιστρέφουν live μετά από πολύ καιρό, για να μας θυμίσου ν τους λόγους για τους οποίους αγαπάμε παράφορα αυτήν τη δουλειά. Το ταλέντο, τις ιδέες, την παρέα και, πάνω απ’ όλα, τη δημιουργικότητα». Σχολιάζοντας δε τον χαρακτηρισμό συναγωνιστές, ανέφερε: «Το “συναγωνιστές” δεν είναι τυχαίο. Μετά από μια οικονομική κρίση διαρκείας, μπροστά σε μια πρωτόγνωρη πανδημία, μέσα από οθόνες και μακριά από τα γραφεία μας και τους συναδέλφους μας, δώσαμε μεγάλους αγώνες για να είμαστε σήμερα εδώ». Τόνισε δε ότι είναι κρίμα που «δεν είμαστε όλοι εδώ σήμερα» και κάλεσε τον κλάδο να επιδείξει ενότητα, λέγοντας: «όλοι να δείξουμε τη δουλειά μας, όλοι να συζητήσουμε, όλοι να επιβραβεύσουμε, όλοι μαζί να ανεβάσουμε τη δημιουργικότητα και όλοι μαζί να γιορτάσουμε».

Μανόλης Παπαπολύζος, Πρόεδρος ΕΔΕΕ

Σειρά πρωτοβουλιών για την ενίσχυση του κλάδου
Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΕ, Μανόλης Παπαπολύζος, στον χαιρετισμό του πριν από την πρώτη τελετή απονομής, σχολίασε, μεταξύ άλλων, ότι το κοινό μάλλον αντιπαθεί όλο και περισσότερο τη διαφήμιση. «Αυτό είναι μια διαπίστωση κάθε έρευνας που γίνεται και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε εμείς, η ΕΔΕΕ και ο ΣΔΕ, για να βελτιώσουμε την κατάσταση;», αναρωτήθηκε. Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα που σχεδίασαν από κοινού οι δύο φορείς, το οποίο έχει σκοπό να ενισχύσει τη δημιουργικότητα. «Άλλωστε η δημιουργικότητα δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο του δημιουργικού τμήματος μιας εταιρείας. Αφορά τους διαφημιζόμενους, τις εταιρείες PR, τα media, όλους», όπως επεσήμανε. Επιπλέον, πριν από τη δεύτερη τελετή απονομής, ο Μανόλης Παπαπολύζος προανήγγειλε το άνοιγμα των Ermis Awards στους διαφημιζόμενους, με τη θεσμοθέτηση κινήτρων για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση και τη δημιουργία νέων κατηγοριών και βραβεύσεων. Επίσης, αναφέρθηκε στη συνεργασία των δύο θεσμικών φορέων με προσωρινό τίτλο «Creativity for all», η οποία θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προώθηση του online προγράμματος «Βusiness of Creativity course» διάρκειας οκτώ εβδομάδων με τον Sir John Hegarty. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί έρευνα κοινού για τη διαφήμιση στην Ελλάδα, θα υλοποιηθούν webinars και θα αξιοποιηθεί η έρευνα των ΣΔΕ και ΕΔΕΕ με θέμα «TV Breaks attention study in Greece», προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του clutter.

Γρηγόρης Αντωνιάδης, Πρόεδρος ΣΔΕ

«Η διαφήμιση καρδιά της επικοινωνίας»
Ο Πρόεδρος του ΣΔΕ, Γρηγόρης Αντωνιάδης, εξέφρασε τη χαρά του για τις πρωτοβουλίες και τη συνεργασία και τόνισε ότι «έχουμε, ως θεσμικοί φορείς, εξαιρετική συνεργασία και αυτό έχει βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά και να δημιουργήσουμε ένα κλίμα ώστε να προχωρήσουμε όσο γίνεται καλύτερα μπροστά». Πρόσθεσε ότι η διαφήμιση δεν είναι απλώς ένα μέρος της επικοινωνίας, αλλά «η ίδια η καρδιά της». Για τον λόγο αυτό, «είναι ανησυχητικό και μας στενοχωρεί να βλέπουμε το κοινό στην Ελλάδα να αμφισβητεί τη δουλειά μας και να λέει ότι το ενοχλεί η διαφήμιση». Χαρακτήρισε δε τη δυσαρέσκεια αυτή ως «καμπάνακι» και κάλεσε «τις ομάδες και τους συνεργάτες, να ξεβολευτούν λίγο. Να γράψουμε brief που πραγματικά τολμά, να ρίξουμε ιδέες που προκαλούν τη σκέψη και να γίνουμε εμείς εκείνοι οι marketers για τους οποίους θα είστε εσείς υπερήφανοι, έχοντας εμάς σαν πελάτες. Καθώς επίσης και εμείς να έχουμε εσάς σαν τη διαφημιστική εταιρεία που πραγματικά θέλουμε».

Τα Grand Ermis και οι ειδικές διακρίσεις της απονομής
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης απονεμήθηκαν, επίσης, βραβεία Grand Ermis σε πέντε κατηγορίες. Συγκεκριμένα, το Grand Ermis AD | Διαφημιστικές Ταινίες απέσπασε η Cream / Rascal για το έργο «MyZen | Το Κράκεν» της Groupama Φοίνιξ. Το Grand Ermis AD | Καταχωρίσεις απονεμήθηκε στη Soho Square Athens για το έργο «Sky Express | Μικροαντικείμενα» για λογαριασμό της Κρητικές Αεροπορικές Εκμεταλλεύσεις ΑΑΕΕ, ενώ το Grand Ermis Branding & Design στη G Design Studio για την Trata. Η Boo Productions απέσπασε το Grand Ermis Production | Παραγωγή Διαφημιστικών Ταινιών για το έργο της «100 Χρόνια Παπαδοπούλου» για την εταιρεία Παπαδοπούλου, ενώ η Yard έλαβε το Grand Ermis Production | Παραγωγή Εκδηλώσεων για το έργο The Ellinikon Experience Park της Ελληνικό ΑΕ.

Επιπλέον, το Βραβείο Κοινού έλαβε η Frank & Fame για την καμπάνια «Βλέπω Κύκλους» της Πλαίσιο Computers, το Βραβείο για το καλύτερο Filler 2021 η Cream, ενώ ειδικές διακρίσεις απέσπασαν συμμετοχές των Filmiki Productions (New Director Award) και Βig Horror Athens / No Matter (Best Design Aesthetics και Technical Achievement).

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Ad Agency of the Year
Soho Square AthensClient & Brand of the Year
Sky ExpressDirect Agency of the Year
AdmineBranding & Design Agency of the Year
G Design StudioDigital Agency of the Year
Soho Square AthensMedia Agency of the Year
Publicis GroupePR Agency of the Year
AdmineFilm Production Company of the Year
Filmiki Productions

Την όρεξή τους για projects τα οποία μπορούν να επεκτείνουν τα περιθώρια της δημιουργικότητας και να «γεννήσουν» μια νέα αισιοδοξία για το μέλλον του κλάδου εξέφρασαν οι νικητές των of the Year διακρίσεων των Ermis Awards 2022, υπογραμμίζοντας, παράλληλα, την αξία της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της δυναμικής κουλτούρας.

Καλλίνα Κυρατσούλη, Head of Creative, Soho Square Athens

Ad Agency of the Year & Digital Agency of the Year
SOHO SQUARE ATHENS
«Ανυπομονούμε για δουλειές που μπορούν να διεκδικούν βραβεία δημιουργικότητας»
«Μας δίνουν μεγάλη χαρά οι φετινές διακρίσεις στα Ermis Awards. Περιμένουμε με ανυπομονησία οι πελάτες μας να ζητούν δουλειές που να μπορούν να διεκδικούν βραβεία δημιουργικότητας, αλλά και να φέρνουν εμπορικά αποτελέσματα, όπως συνέβη με τις δουλειές της χρονιάς που πέρασε. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους για την αναγνώριση και τους πελάτες για την εμπιστοσύνη. Ελπίζουμε και αυτήν τη χρονιά οι δουλειές μας να είναι πιο πρωτότυπες από τις δηλώσεις μας».

Γιώργος Λιούμπης, Γενικός Διευθυντής, Sky Express

Client & Brand of the Year
SKY EXPRESS
Η έμπνευση και η δημιουργικότητα ανοίγουν τον δρόμο για διακρίσεις
«Η αναγνώριση από τους κορυφαίους του κλάδου της επικοινωνίας, μας γεμίζει χαρά και δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για να συνεχίσουμε αυτήν τη δυναμική πορεία με τον δικό μας τρόπο. Έναν τρόπο που “αγκαλιάζει” τον κάθε άνθρωπό μας ξεχωριστά, τις ομάδες μας στην πρώτη γραμμή, στην ανάπτυξη των καινοτόμων υπηρεσιών μας, αλλά και τους πολύτιμους συνεργάτες μας, όπως η Soho Square. Μία πολύ σημαντική επιβράβευση της στρατηγικής μας, σκοπός της οποίας είναι να φέρει στον κλάδο των αερομεταφορών και την εμπειρία του ταξιδιού μία πρόταση “φρέσκια”, σύγχρονη και αισιόδοξη, που διαρκώς θα ανανεώνεται. Με 12 βραβεία, αλλά και την ανώτατη διάκριση Brand & Client of the Year στις αποσκευές μας, σίγουρα ο δρόμος προς τις διακρίσεις είναι ανοιχτός μόνο όταν αφήνει χώρο στην έμπνευση και τη δημιουργικότητα».

Σύλβια Καφφέ, Head of Creative, Admine

Direct Agency of the Year & PR Agency of the Year
ADMINE
«Υπάρχουν πάντα περιθώρια δημιουργικότητας»
«Για την Admine φέτος η χαρά ήταν διπλή. Όχι μόνο γιατί διακριθήκαμε σε δύο κατηγορίες – PR και Direct – ως Agency of the Year, αλλά και γιατί μπορέσαμε ξανά, μετά από χρόνια, να γιορτάσουμε την επιτυχία μας όπως της άξιζε –από κοντά. Για εμάς, τα φετινά Ermis είναι η απόδειξη ότι, ακόμα και μέσα σε δύσκολες συγκυρίες για τη διαφήμιση, υπάρχουν πάντα περιθώρια δημιουργικότητας, αλλά και ευκαιρίες να φτιάξουμε μαζί με τους πελάτες μας καμπάνιες που κάνουν τη διαφορά».

Μιχάλης Γεωργίου, Partner & Creative Director, G Design Studio

Branding & Design Agency of the Year
G DESIGN STUDIO
«Ο τίτλος μας γεμίζει με αισιοδοξία για το δημιουργικό μέλλον»
«Η βράβευση μας στη φετινή τελετή απονομής των Ermis Αwards 2022, ήταν για εμάς διπλά σημαντική. Εκτός των σημαντικών βραβείων -1 Grand Ermis, 3 Χρυσά και ένα Bronze- για τους πελάτες μας, Trata και Navitas, αναδειχτήκαμε και Branding & Design Agency of the Year. Ένας τίτλος που μας κάνει υπερήφανους και, όντας πιστοί στον ποιοτικό σχεδιασμό, μας γεμίζει με αισιοδοξία για το δημιουργικό μέλλον. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και το να βραβεύεσαι από συναδέλφους είναι σπουδαίο. Τα Ermis Αwards ως ένας από τους πιο σημαντικούς θεσμούς, συντελούν στην προβολή του ποιοτικού σχεδιασμού, ενισχύουν την επιχειρηματικότητα και συμβάλλουν στην προσέλκυση νέων πελατών. Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε έναν εξαιρετικό, νέο χώρο εκδηλώσεων του Ωδείου Αθηνών και ήταν επιτυχημένη σε όλα τα επίπεδα».

Βίβη Καμάμη, Chief Starcom Officer

Media Agency of the Year
PUBLICIS GROUPE
«Επιβεβαίωση της δυναμικής κουλτούρας του Publicis Groupe»
«Το να ανακηρυχθείς Media Agency of the Year στον πιο σημαντικό θεσμό του κλάδου μας και μάλιστα αυτήν τη χρονιά που δόθηκαν μόνο 2 χρυσά – και αυτά είναι της Starcom – σημαίνει πολλά. Είναι σημαντικότατη καταξίωση και σε κάνει να νιώθεις υπερηφάνεια. H διάκριση αυτή αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση της δυναμικής κουλτούρας του Publicis Groupe και του σύγχρονου και συνεργατικού τρόπου που δουλεύουμε, όχι μόνο μεταξύ μας, αλλά και με τους πελάτες μας. Αυτό δε που μας δίνει μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι ότι τα έργα μας που διακρίθηκαν στα Ermis Awards, αφορούσαν στη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη. Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, ώστε να ενισχύσουμε το “attention” σε ένα περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις και, αντίστοιχα, να ενισχύσουμε την αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας των πελατών μας, ώστε να παραμένουν σε ηγετική θέση, να επιτυγχάνουν και να ξεπερνούν τους στόχους τους».

Αλέξης Μυλωνάς, MSL Greece Brand Lead

«Ομαδική δουλειά, δημιουργικότητα, στενή συνεργασία»
«Η MSL είναι το νεότερο brand του Publicis Groupe Greece, οπότε το γεγονός ότι στο σχετικά σύντομο διάστημα της λειτουργίας της στη χώρα μας έχει καταφέρει να συγκεντρώνει πολυάριθμα βραβεία, με τελευταίο το Ermis Bronze, στην ενότητα Ermis PR, για τον πελάτη μας Adidas, αποτελεί επιστέγασμα της συνεχόμενης ανοδικής μας πορείας. Η ομαδική δουλειά, η δημιουργικότητα, η στενή συνεργασία με τα creative και media agencies του ομίλου μας αλλά και με πραγματικά ταλαντούχους εξωτερικούς συνεργάτες, είναι στοιχεία που συνεισέφεραν σε αυτή μας τη βράβευση, αλλά είναι ταυτόχρονα και οι άξονες πάνω στους οποίους στηρίζεται η εντυπωσιακή ανάπτυξη της MSL Greece».

Νικόλαος Αλαβάνος, CEO, Filmiki ProductionsΠάθη Κατσούφη, Head of Production, Filmiki Productions

Film Production Company of the Year
FILMIKI PRODUCTIONS
«Θέληση να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε»
«Είναι μεγάλη μας τιμή να παραλαμβάνουμε το βραβείο της “Εταιρείας παραγωγής της Χρονιάς 2022”. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες μας για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη που μας προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες και διαφημιστικές για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και μας αναθέτουν όμορφα και δημιουργικά projects. Το βραβείο αυτό μας δίνει δύναμη και θέληση να συνεχίσουμε να είμαστε οι καλύτεροι και να πρωτοπορούμε με κάθε ευκαιρία».

Fillers με χιούμορ και αυτοσαρκασμό
Άφθονο γέλιο πρόσφεραν για ακόμη μια χρονιά τα fillers, με το κοινό να αναμένει την προβολή τους με ενθουσιασμό. Συγκεκριμένα, filler videos προβλήθηκαν στην κατηγορία «Digital» με την «υπογραφή» των Admine και Stefi, στην κατηγορία «PR» από τις Cream και Rascal, στην κατηγορία «Media» από την Imba, στην κατηγορία «Production» από τις Frank & Fame και TopCut Modiano, στην κατηγορία «Campaigns» από τη Soho Square, στην κατηγορία «Καταχωρίσεις» από τις MullenLowe και Filmiki Productions, στην κατηγορία «Υπαίθριες Διαφημίσεις» από τις Attp και Bright Shoe, στην κατηγορία «Ραδιοφωνικά Μηνύματα» από τις Leo Burnett, Publicis Groupe και Takes 2 Productions και στην κατηγορία «Διαφημιστικές Ταινίες» από τις McCann Worldgroup, Boo Productions και Oxygen.

Υψηλής ποιότητας και αισθητικής παραγωγές βραβεύτηκαν με Grand Ermis, αποδεικνύοντας ότι η αρμονική συνεργασία μπορεί να απογειώσει μια δημιουργική ιδέα και να της εξασφαλίσει πολλαπλές διακρίσεις.

Χρήστος Κουτσούκος, Creative Director, Cream / Rascal

Grand Ermis AD | Διαφημιστικές Ταινίες
CREAM / RASCAL
«Δουλειές τις οποίες χαιρόμαστε και ξεχωρίζουν»
«Τα φετινά Ermis Awards ήταν μια χαρά. Μια χαρά, γιατί, μετά από αρκετά χρόνια, βρεθήκαμε όλοι μαζί να γιορτάσουμε τη δημιουργικότητα της ελληνικής αγοράς. Για εμάς, αυτή η χαρά ήταν αρκετά μεγάλη, καθώς, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καταφέραμε αποσπάσουμε το μεγαλύτερο βραβείο στις διαφημιστικές ταινίες, το Grand Ermis. Πολλά “μπράβο” στους ανθρώπους, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας οι οποίοι μας ωθούν ώστε να κάνουμε δουλειές τις οποίες χαιρόμαστε και οι οποίες ξεχωρίζουν. Με χαρά παμε για τα επόμενα».

Άγγελος Βενέτης, Παραγωγός & CEO, Boo Productions

Grand Ermis Production | Παραγωγή Διαφημιστικών Ταινιών
BOO PRODUCTIONS
«Παραγωγές με δημιουργικές λύσεις και ποιότητα»
«Το Grand Ermis Production είναι μια πολύ τιμητική διάκριση για την Βοο Productions, αλλά και όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν για την υλοποίηση του σποτ “100 χρόνια Παπαδοπούλου”. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και ευχόμαστε νέες διακρίσεις σε όλους. Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για την Βοο Productions και πιστεύω ότι αυτή η διάκριση σηματοδοτεί την επόμενη μέρα για όλους εμάς. Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δύο συνεταίρους μου, Ηρακλή Μαυροειδή και Άρη Ντάγιο, με τους οποίους, όπως και σε κάθε δυσκολία, έτσι και σε αυτό το project, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και, με σκληρή δουλειά, φέραμε ένα αποτέλεσμα που επικροτεί το σύνολο της αγοράς μας. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε το 100% μας για να έχουν οι παραγωγές μας δημιουργικές λύσεις και ποιότητα παραγωγής που ξεχωρίζει».

Όλγα Μαυροειδή, Founder & Creative Director, Yard

Grand Ermis Production | Παραγωγή Εκδηλώσεων
YARD
«Συνύπαρξη, ξεκάθαροι όροι και ανοιχτή επικοινωνία με τους συνεργάτες»
«Για εμάς στη Yard η διάκριση αυτή, έρχεται μετά από σκληρή δουλειά και επιβραβεύει τη συνολική προσπάθεια της ομάδας μας. Όλοι εμείς και οι συνεργάτες μας είναι που οδηγούν σε κάθε διάκριση. Η καθημερινότητά μας, έχει να κάνει με τη συνύπαρξη, τους ξεκάθαρους ρόλους και τη συνεχή και ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ μας. Η αγάπη και η γνώση που μοιραζόμαστε για το αντικείμενο, καθώς και η εμπειρία πολλών ετών στον χώρο της επικοινωνίας, μας επιτρέπει να παραμένουμε πιστοί στις αξίες μας και στην ποιότητα που θέλουμε να χαρακτηρίζει το αποτέλεσμά μας. Αυτό είναι και το βασικό σημείο που έχει καταστήσει μοναδικό τον χαρακτήρα που παρουσιάζουμε. Αντίστοιχα, η εμπιστοσύνη των πελατών μας, μας χαρίζει την ελευθερία να αναδεικνύουμε κάθε project με δημιουργικότητα και πρωτοτυπία και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό».

Γιάννης Βασιλόπουλος, Creative Director, Frank & Fame

Βραβείο Κοινού
FRANK & FAME
«Μελετάμε το κοινό, αυτός είναι ο συνομιλητής μας»
«Σε όλα τα briefs της Frank & Fame, το πεδίο “κοινό” κατέχει πάντα ηγεμονική θέση. Αυτό μελετάμε. Αυτό είναι ο συνομιλητής μας. Γιατί, όταν λέμε ότι δουλεύουμε στην “επικοινωνία” δεν ξεχνάμε ποτέ ότι ακολουθεί πάντα ένα άηχο “…με το κοινό”. Σε αυτό πρέπει να περάσουμε το μήνυμά μας με τρόπο ξεχωριστό, στρατηγικά ξεκάθαρο και δεμένο αποκλειστικά με το brand που μιλάει. Το “Βλέπω Κύκλους” ήταν μια δουλειά που το κοινό πρόσεξε, συζήτησε και αγάπησε όσο λίγες. Αποτέλεσε επικοινωνιακή επιτυχία που μεταφράστηκε και σε εμπορική επιτυχία για το Πλαίσιο. Φυσικά, η αναγνώριση από τον κλάδο είναι πάντα τιμή και χαρά. Άλλωστε στα φετινά Ermis Awards κατάφερε να βραβευτεί με Ermis Bronze. Αλλά, χωρίς φόβο και πάθος θα πω, ότι το Βραβείο Κοινού ήταν αυτό που μας έκανε πραγματικά να χαμογελάσουμε εκείνη τη βραδιά».

Ευάγγελος Καραπέτσας, CEO, Another Circus

Gold Winner
ANOTHER CIRCUS
«Μπαίνουμε στο νέο “διαφημιστικό έτος” δυναμικά»
«Τα Ermis Awards είναι ένας πολύ σημαντικός θεσμός στον κλάδο της διαφήμισης και γι’ αυτό, άλλωστε, είναι πάντα μεγάλη η χαρά μας, όταν διακρίνονται δουλειές μας σε αυτόν. Αυτήν τη χρονιά, όμως, τα συναισθήματα ήταν ακόμα πιο έντονα. Μετά από τρία χρόνια, όπου τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά, φέτος βρεθήκαμε και πάλι από κοντά με πρόσωπα φιλικά, γνωστά, αλλά και άγνωστα, σε έναν χώρο -και με μια τέτοια ατμόσφαιρα- που μας υπενθύμισε ότι το επάγγελμα της διαφήμισης είναι πάνω απ’ όλα “επικοινωνία”. Αλλά η φετινή χρονιά ήταν ξεχωριστή και για έναν ακόμα λόγο, αφού είχαμε τις περισσότερες επιτυχίες που έχουμε σημειώσει ποτέ στα Ermis Awards. Νιώθουμε μεγάλη περηφάνια που, ως ένα independent agency, σημειώσαμε αυτές τις διακρίσεις και μπαίνουμε έτσι στο νέο “διαφημιστικό έτος”, ακόμη πιο δυναμικά».

Αλέξανδρος Μάνος, CEO & Ιδρυτής, Valuecom

Gold Winner
VALUECOM
«Η διπλή διάκριση επιβεβαιώνει την ολιστική μας προσέγγιση»
«Οι δύο διακρίσεις της Valuecom στα φετινά Ermis Awards μάς γεμίζουν χαρά γιατί έρχονται σε πεδία που έχουν πραγματική σημασία και ουσιαστικό αντίκτυπο τόσο σε ανθρώπους, όσο και το περιβάλλον. Στη Valuecom φροντίζουμε μαζί με τους συνεργάτες μας να σχεδιάζουμε προγράμματα που ξεπερνούν τα συνηθισμένα όρια της επικοινωνίας και βελτιώνουν τον τρόπο ζωής των ανθρώπων. Η διπλή διάκρισή μας έρχεται ως αποτέλεσμα του μοντέλου λειτουργίας μας ως ένα full stack marketing agency και επιβεβαιώνει τη σύγχρονη, δημιουργική και ολιστική μας προσέγγιση πάνω στις ανάγκες των συνεργατών μας. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για την εμπιστοσύνη τους και πολλά συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν στα projects μας που τιμήθηκαν με χρυσό και χάλκινο βραβείο στα Ermis Awards».

Ηλέκτρα Παυλάκη, Creative Director, Eκ μέρους όλης της ομάδας της Fuse BBDO

Silver Winner
FUSE BBDO
«Υπογράψαμε μια καμπανιά που αγαπήθηκε από την πρώτη νότα»
«Δεν έρχεται συχνά η στιγμή που ο πελάτης παίρνει τη γενναία απόφαση να ζητήσει μια καμπάνια έξω από τους κώδικες της κατηγορίας του. Πάντως, όταν έρχεται, ένας δημιουργικός γίνεται ευτυχισμένος. Εμείς είχαμε αυτήν την τύχη και, παράλληλα, είχαμε εξαιρετικούς εξωτερικούς συνεργάτες που έδωσαν χρώμα και ζωή στην ιδέα μας. Και, κάπως έτσι, ελέφαντες βρέθηκαν να χοροπηδάνε πάνω σε δόντια και εμείς να “υπογράφουµε” μια καμπάνια που αγαπήθηκε από την πρώτη νότα».

Teresa De Luca, Pharma Marketing Manager, Bausch+Lomb Greece, Cyprus & Malta

«Τόλμη, εξαιρετική συνεργασία και αφοσίωση στη μάρκα»
«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη φετινή διάκριση της καμπάνιας του “Niflamol, και πάρε το κοντρόλ!”, με τέσσερα βραβεία Ermis. Το Niflamol είναι ένα αντιφλεγμονώδες φάρμακο με 50 χρόνια ιστορίας και αδιάλειπτης παρουσίας στη χώρα μας. Σε ένα περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις και αβεβαιότητα, τολμήσαμε να διαφοροποιηθούμε και να πρωτοτυπήσουμε μέσω αυτής της καμπάνιας, με στόχο να ανανεώσουμε το brand Niflamol, μαζί με τη Fuse BBDO. Δημιουργήσαμε τέσσερα διαφορετικά σενάρια για την καλύτερη και στοχευμένη προσέγγιση του κοινού μας. Αυτή η ολοκληρωμένη καμπάνια είναι αποτέλεσμα τόλμης, αφοσίωσης στη μάρκα και εξαιρετικής πολύχρονης συνεργασίας με τη Fuse BBDO».

Δάφνη Πατρικίου, Executive Creative Director, Εκ μέρους όλης της ομάδας της BBDO

Bronze Winner
BBDO
«Δουλειές που πίστεψε η ομάδα, κερδίζουν την αναγνώριση όλων»
«Είναι πάντα μεγάλη χαρά να βλέπουμε τις δουλειές στις οποίες πίστεψε η ομάδα, να κερδίζουν την αναγνώριση όλων. Και δεν ξεχνάμε ποτέ να ευχαριστούμε και την καλή μας τύχη, όταν από την άλλη πλευρά υπάρχουν πελάτες που βλέπουν στη δημιουργικότητα τον μόνο δρόμο για να πετύχουν τους απαιτητικούς εμπορικούς στόχους τους».

Keywords
ermis, αισθητικη, υψηλη, ermis, γιορτη, sky express, αθηνα, live, media, design, cocktail, party, ceo, mccann, ελλαδα, σδε, συμμετοχή, online, john, study, εταιρεία, groupama, soho, square, athens, sky, express, studio, yard, fame, award, νέα, head, creative, σημαίνει, adidas, videos, bright, leo, oxygen, παμε, ηρακλης, project, independent, full, cyprus, αφοσίωση, bbdo, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , ομαδα διας, ηλεκτρα γαλανου, αξια, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, εσπα 2021, ξανα, αποτελεσματα, οικονομικη κριση, βασιλοπουλος, γνωση, δουλεια, εμπορικη, θεμα, μουσικη, οθονες, πλαισιο, προγραμμα, σδε, ταινιες, τυχη, ωθηση, adidas, ceo, creative, cyprus, express, square, αγαπη, αγωνες, αισιοδοξια, ανησυχητικο, αξιζε, αξονες, ατμοσφαιρα, αφοσίωση, βενετης, βοηθεια, βραδια, γεγονος, γελιο, γεωργιου, γινεται, γραφεια, γρηγορης, διαστημα, δυναμη, δηλωσεις, δοντια, δρομος, ελευθερια, εμπνευση, ενεργεια, εργα, επικοινωνια, επιτυχια, ερευνα, ερχεται, ερχονται, εταιρεία, ετων, ζωη, ζωης, ιδεα, ιδεες, ιδια, διαφημιση, κλιμα, λογο, μακρια, μυλωνας, ομαδα, παντα, οκτω, οντας, ορια, ουσιαστικο, παθος, παμε, πεδια, πεδιο, περιβαλλον, ποιοτητα, προγραμματα, σιγουρα, συγκεκριμενα, συζητησουμε, συγχαρητηρια, συμμετοχή, τιμη, τρια, τιτλος, υλοποιηση, φυσικα, φοινιξ, χαιρομαστε, χιουμορ, χρωμα, χαρα, ομορφα, athens, bbdo, bright, sky, cocktail, design, δουλειες, ενωση, fame, full, john, groupama, groupama φοινιξ, head, χωρα, ιδιαιτερα, independent, project, καρδια, κρητικες, κωδικες, leo, mccann, media, μπροστα, νιωθεις, oxygen, ομαδες, party, studio, study, σημαίνει, soho, online, υλικα, videos, yard
Τυχαία Θέματα