CX Summit 2024: Η δυναμική της εμπειρίας πελάτη στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων

To διεθνές συνέριο CX Summit, υπό τον τίτλο «Unleash the power of CX! Boost your business!», παρουσίασε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου η Boussias Events, σε ψηφιακή μορφή. Συμμετείχαν και παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου, περισσότερα από 150 στελέχη προερχόμενα από 30+ εταιρείες και 10+ διαφορετικές χώρες. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ομιλίες 20+ διεθνώς καταξιωμένων experts και διακεκριμένων στελεχών από την ελληνική αγορά.

Στο επίκεντρο

των ομιλιών και των παρουσιάσεων, τέθηκαν οι πλέον επίκαιρες τάσεις που αναδεικνύουν την εμπειρία πελάτη ως τον No 1 παράγοντα για τη βιωσιμότητα και ανάπτυξη των επιχειρήσεων, ενώ, ταυτόχρονα, διαμορφώνουν το παρόν και το μέλλον του κλάδου. Τις δυνατότητες που παρέχει σήμερα στις επιχειρήσεις η τεχνητή νοημοσύνη, σχετικά με την απόκτηση σημαντικών και πολύτιμων insights για την εμπειρία πελατών, παρουσίασε στην κεντρική ομιλία του ο Καθηγητής του Cambridge, Mohamed Zaki. Τον αντίκτυπο της ενσυναίσθησης των πελατών ανέλυσε και έθεσε στο επίκεντρο ο CX expert Peter Dorrington και η Dr. Ana Iorga ανέπτυξε τις διαστάσεις της εμπειρίας των πελατών μέσα από το πρίσμα της νευροεπιστήμης.

Επιπλέον, μέσα από τις ομιλίες παρουσιάστηκαν αναλύσεις για τις διεθνείς μέγα τάσεις όπως: CX transformation, machine customers, διασύνδεση εμπειρίας εργαζομένων EX με την εμπειρία πλατών CX, NPS ως εταιρική κουλτούρα, generative AI και agents, CX optimization και ευθυγράμμιση της CX στρατηγικής με το brand positioning. Στο πάνελ συζήτησης Global CX voices, συμμετείχαν experts προερχόμενοι από διαφορετικές αγορές και έθεσαν τους προβληματισμούς και τις τάσεις που επικρατούν σε διαφορετικές περιοχές ανά τον κόσμο. Την ελληνική αγορά εκπροσώπησαν στελέχη των επιχειρήσεων Cosmote e-value, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Novibet, Παπαστράτος, Pfizer.

Keywords
Τυχαία Θέματα