B2Run: To corporate running party που καλλιεργεί το ομαδικό πνεύμα

MW: Πώς γεννήθηκε η ιδέα για το B2Run Aθens και ποια η έως τώρα ανταπόκριση του εταιρικού κόσμου;

Βάσια Μπιρλιράκη: Το B2Run είναι μια ιδέα που γεννήθηκε το 2008 στη Γερμανία, με στόχο να αναδείξει την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την αλληλοϋποστήριξη και τον αλληλοσεβασμό, τονίζοντας, παράλληλα, τη σημασία που έχουν η συμμετοχή και η προσπάθεια και όχι απαραίτητα η νίκη. Πολύ γρήγορα, η ιδέα αυτή εξαπλώθηκε σε 11 χώρες παγκοσμίως και, σήμερα, το B2Run διεξάγεται σε 45 διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης και

της Αφρικής, μετρώντας συνολικά περισσότερους από 230.000 συμμετέχοντες. Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή ευεξίας και αθλητισμού, την οποία ο εταιρικός κόσμος αγκάλιασε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Στην Ελλάδα το B2Run Aθens έχει πλέον πραγματοποιηθεί 3 φορές, από το 2019, και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς φέτος ξεπεράσαμε κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών με περισσότερους από 2.200 δρομείς από 80 εταιρείες, ενώ αρκετές είναι οι εταιρείες που είναι μαζί μας σταθερά κάθε χρόνο, συμμετέχοντας κάθε φορά με όλο και περισσότερους εργαζομένους.

Ποια τα οφέλη εργαζομένων και εταιρειών με τη συμμετοχή τους στο B2Run Aθens;

Το B2Run Aθens είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να συσφιχθούν οι σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων και των διαφορετικών ομάδων ή τμημάτων μέσα σε μία εταιρεία, καθώς και μια εξαιρετική αφορμή για διασκέδαση και networking, προάγοντας, παράλληλα, τη ζωτική σημασία που έχει ο αθλητισμός στη ζωή όλων μας. Οι υγιείς και χαρούμενοι εργαζόμενοι είναι και πιο αποδοτικοί και οι υγιείς και δεμένες ομάδες είναι, σίγουρα, πολύ πιο αποτελεσματικές. Το B2Run είναι ένα corporate running party, μια ευχάριστη, χαλαρή στιγμή με τους συναδέλφους που καλλιεργεί το ομαδικό πνεύμα και μπορεί να βελτιώσει σημαντικά το κλίμα που υπάρχει στο γραφείο αλλά και την εργασιακή καθημερινότητα, συνολικά.

Εκτός από το B2Run Aθens, ως EY ZHN Greece κάνετε πολλά περισσότερα. Ποιες άλλες αθλητικές δράσεις θα δούμε από εσάς το επόμενο διάστημα;

Εδώ και 32 χρόνια, η ΕΥ ΖΗΝ Greece εξειδικεύεται στον σχεδιασμό εταιρικών συναντήσεων, ταξιδιών, συνεδρίων και εκδηλώσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχοντας οργανώσει περισσότερες από 2.800 εταιρικές εκδηλώσεις, από το 2018, δραστηριοποιούμαστε και στο κομμάτι των Αθλητικών Εκδηλώσεων, θέλοντας να αναδείξουμε την Ελλάδα, το αθλητικό ιδεώδες και τη φιλοσοφία του «νους υγιής εν σώματι υγιεί», τοποθετώντας τη χώρα μας ψηλά στο βάθρο του παγκόσμιου αθλητικού τουρισμού. Πέρα από το Β2Run, φέραμε στην Ελλάδα τον διάσημο αγώνα τριάθλου IRONMAN 70.3 Greece, που φέτος θα διεξαχθεί, για 3η χρονιά, στις 22 Οκτωβρίου 2023, στην περιοχή της Βουλιαγμένης, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Και φέτος τον Απρίλιο, διοργανώσαμε για 1η φορά στη χώρα μας, τον κορυφαίο ποδηλατικό αγώνα L’Étape Greece by Tour de France, σε μια κυκλική διαδρομή ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς στην Αρχαία Ολυμπία. Οι ημερομηνίες για το επόμενο L’Étape Greece by Tour de France θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Ποιοι οι μελλοντικοί στόχοι και το όραμα της εταιρείας;

Όραμά μας στην ΕΥ ΖΗΝ Greece είναι να μπορέσουμε να μυήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στις αυθεντικές ομορφιές, τη φιλοξενία και τη φιλοσοφία της Ελλάδας και να μεταδώσουμε την αξέχαστη εμπειρία που βιώνει όποιος την επισκέπτεται. Και πάνω από όλα, να προσφέρουμε χαρά και αληθινά χαμόγελα μέσα από κάθε μας δραστηριότητα. Στα μελλοντικά σχέδιά μας είναι η ανάπτυξη ακόμη πιο καινοτόμων δραστηριοτήτων που θα έχουν ως στόχο την περαιτέρω βελτίωση και εξέλιξη των Εταιρικών Ομάδων. Η επόμενη μέρα μάς βρίσκει να σχεδιάζουμε νέους αγώνες και αθλητικά γεγονότα που θα ενισχύσουν την ανάπτυξη του αθλητικού τουριστικού προϊόντος της χώρας μας, καθιστώντας την τον απόλυτο προορισμό.

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα