AI powered experiential activation διοργανώνει η Coca-Cola

Σταθερή στη χρήση τεχνητής νοημοσύνης για την προώθηση του προϊόντος Coke Y3000, ενός αναψυκτικού το οποίο λανσαρίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και, κατά δήλωση της εταιρείας, είναι το πρώτο που διαθέτει γεύση η οποία συν-δημιουργήθηκε από ανθρώπινη και τεχνητή νοημοσύνη, παραμένει η Coca-Cola.

Το Coke Y3000 αποτελεί την όγδοη έκδοση της πλατφόρμας Coke Creations, η οποία δημιουργήθηκε προκειμένου να προσελκύσει το ενδιαφέρον των νεότερων

καταναλωτών με ποτά εμπνευσμένα από διαθέσεις και εμπειρίες.

Το προϊόν έχει στόχο όχι μόνο να έχει τη γεύση της Coca-Cola του μέλλοντος, αλλά, επίσης, να εξυπηρετεί ως πλατφόρμα μέσω της οποίας το brand θα αποκαλύπτει μελλοντικές εμπειρίες, όπως η παραμονή του στις εγκαταστάσεις του Sphere του Λας Βέγκας.

Μία από αυτές αποτελεί και το experiential activation το οποίο διοργανώνει το brand στις 9 Νοεμβρίου, με μια holographic εμφάνιση από το pop act των Jonas Brothers και ένα σύντομο performance από τον Marshmello.

Επιπλέον, οι παριστάμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το προϊόν, να χρησιμοποιήσουν το Y3000 AI Cam και να δοκιμάσουν ενδύματα από την capsule συλλογή μέσω διαδραστικών καθρεπτών.

(Πηγή: MarketingDive)

Keywords
Τυχαία Θέματα