31 Event Awards για την Coca-Cola

Η Coca-Cola στην Ελλάδα έλαβε κορυφαίες διακρίσεις και συνολικά 31 βραβεία στην τελετή απονομής των Event Αwards 2023, η οποία πραγματοποιήθηκε για 8η χρονιά από την Boussias Events. Αναλυτικότερα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον διακρίθηκε με τον τίτλο «Event Marketer of the Year».

Επιπρόσθετα, οι προωθητικές ενέργειες των προϊόντων Corona, Bud και Famous Grouse, αλλά και η παρουσία της εταιρείας στο Athens Bar Show 2022

και το HoReCa Expo 2023, ξεχώρισαν λαμβάνοντας συνολικά 16 βραβεία (6 Gold, 6 Silver και 4 Bronze).

Με τη σειρά της η Coca-Cola στην Ελλάδα έλαβε 12 διακρίσεις για τις προωθητικές ενέργειες που αφορούν στα προϊόντα: Coca-Cola, Fanta, Sprite και Schweppes (4 Gold, 3 Silver και 5 Bronze βραβεία). Παράλληλα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον απέσπασε 2 Platinum βραβεία για την παρουσία της στους δύο μεγάλους θεσμούς του κλάδου HoReCa, το Athens Bar Show και το HoReCa Expo.

Η Αθηνά Ποπώφ, Coffee, Premium Spirits & Snacks Business Director της Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε να ανεβάζουμε καθημερινά τον πήχη ψηλότερα χάρη στο πάθος, την αφοσίωση και τις ικανότητες των ανθρώπων μας που μοιράζονται το όραμα της εταιρείας και αναπτύσσουν συνεχώς καινοτόμες και δημιουργικές ιδέες».

Keywords
Τυχαία Θέματα