Υπάρχει τελικά δολοφονία στο Κολοκοτρωνίτσι; Η τηλεοπτική «Κανέλα» αποκαλύπτει

21:55 6/9/2020 - Πηγή: TVNea


Στο MyTv παραχώρησε συνέντευξη η τηλεοπτική «Κανέλα» και μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς. Η Φωτεινή Ντεμίρη, έδωσε αρκετά spoilers για το τι θα δούμε την νέα τηλεοπτική σεζόν από την αγαπημένη σειρά του ANT1 «Το Καφέ της Χαράς».

Τι κάνει αυτή την περίοδο η Κα­νέλα;
«Μέχρι πρότινος είχε στον νου της τον συμπέθερο. Υπήρχε ένα φλερτ, ευτυχώς όμως πολύ γρήγορα συνήλθε. Αγα­πάει τον άντρα
της τον Λευτέρη και δεν θέλει να χαλάσει το σπίτι της».
Υπήρξε, δηλαδή, ειδύλλιο; Γιατί μέχρι πριν την καραντίνα δεν ήταν τελείωσε ξε­κάθαρο!
«Η αλήθεια είναι πως εμείς τελειώνοντας τη σεζόν λέγαμε ως Κανέλα και Τάσος πως κά­ναμε ραντεβού μόνο και μόνο για να ζηλέ­ψουν οι σύζυγοι μας, Λευτέρης και Χάιδω, που είχαν ξεκινήσει το φλερτ πρώτοι. Μάλι­στα είπαμε πως δεν μας βγήκε έτσι και αλ­λιώς. Ομως στο μεσοδιάστημα, οι συγγρα­φείς άλλαζαν λίγο το σενάριο».
Άρα θα συνεχιστεί αυτή η σχέση;
«Όπως θα πει και η ίδια η ηρωίδα μου, δεν θέλει να χαλάσει το σπίτι της. Αισθάνεται πράγματα για τον Λευτέρη ακόμα»
Τελικά το «Καφέ της Χαράς» είναι μια μι­κρογραφία της ελληνικής κοινωνίας.
«Εννοείται αυτό. Ο,τι έχουν γράψει για το σί­ριαλ ο Χάρης Ρώμας και η Αννα Χατζησοφιά είναι γεγονότα που βλέπουμε γύρω μας και αντιμετωπίζουμε. Απλώς μέσα από την οθό­νη μας και το Κολοκοτρωνίτσι τα βλέπουμε όλα λίγο πιο ρομαντικά. Ακόμα και όταν εί­δαμε να εισβάλλει στην υπόθεση ο πρώην άντρας της Χαράς, που τελικά φάνηκε πως είναι γκέι, δεν ήταν κάτι από άλλο πλανήτη. Είναι μέσα στη ζωή μας όλα αυτά».

Ωστόσο η Χάιδω εξαφανίζεται!
«Και μάλιστα νομίζουν πως την έχουμε σκο­τώσει εγώ και ο Τάσος, για να ζήσουμε τον ερωτά μας, όμως θα φανεί πως δεν είναι έτσι».
Η λανθασμένη αυτή εκτίμηση σε ποιον ανήκει;
«Σε λανθασμένες συγκυρίες και το κακό αστυνομικό δαιμόνιο του Μπρίλη».
Έτσι και αλλιώς δεν θα μπορούσε η Κανέ­λα να είναι δολοφόνος!
«Ούτε ο Τάσος. Είναι και οι δυο νορμάλ άν­θρωποι, χωρίς τέτοιες... ιδιότητες».
Άρα η Χάιδω επιστρέφει;
«Ναι, θα ξαναγυρίσει δριμύτερη»
Μήπως ο λόγος της φυγής της αφορά το φλερτ του Τάσου με την Κανέλα;
«Ναι, αυτός ήταν ο λόγος που την έκα­νε να φύγει μακριά. Δεν άντεχε το ει­δύλλιο του άντρα της με τη συμπεθέρα. Αυτό!».
Παρ' όλα αυτά, είναι πολύ δυ­ναμικός άνθρωπος η ηρωί­δα σας.
«Είναι και ίσως μέσα στην ψυχή της να το θέλει αυτό το φλερτ, όμως δεν θα χαλού­σε ποτέ για αυτό την οικογένεια της. Αυτό που συνέβη το θεωρεί μια στιγμή τρέλας και αδυναμίας. Και όπως τονίζει μάλι­στα και η ίδια, έγινε πάνω σε ένα μεθύσι. Πρώτη φορά στη ζωή της ήπιε τσίπουρα και δεν θα ξαναπιεί ποτέ. "Ανάθεμα τα τσίπουρο", λέει».
Υπάρχει περίπτωση να γυρίσει στο Κολο­κοτρωνίτσι η Γωγώ η κόρη της;
«Από όσο γνωρίζω, όχι».
Πώς θα θέλατε να βρει το τέλος της σει­ράς την ηρωίδα σας; «Ευτυχισμένη με τα παιδιά και τα εγγόνια της. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Και να έχει αυτή τη γλυκιά σχέση με τη συμπεθέρα της. Να τσακώνονται πού και πού... Στο βάθος άλλωστε αγαπιούνται».
Θεατρικά τι θα κάνετε;
«Τελικά τίποτα, αν και ήμουν σε κάποιες συ­ζητήσεις. Δεν γίνονται και πολλά πράγμα­τα, καθώς η έξοδος για θέατρο, σε κλειστό χώρο, κανείς δεν ξέρει πώς θα κυλήσει. Οι παραγωγοί ρισκάρουν».Πηγή: TVNEA.COM
Keywords
Τυχαία Θέματα