Υπάρχει ή όχι ενδιαφέρον για την ταινιοθήκη του MEGA;

20:37 5/11/2018 - Πηγή: TVNea
Τελικά δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την ταινιοθήκη του MEGA αποφαίνεται σε ρεπορτάζ του ο εκδότης των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης…
Και ενδεχομένως να έχει δίκιο – τουλάχιστον, ως προς τις υπερβολικά υψηλές προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, για τις δήθεν ουρές που θα σχημάτιζαν οι ενδιαφερόμενοι! «Εκεί που περίμεναν καμια δεκαριά ενδιαφερόμενους, ακόμη περιμένουν να εμφανιστεί ο πρώτος» αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Φυσικά σε καμια περίπτωση δεν είναι για πέταμα, αφού εξασφάλιζε ακόμη
και στα τελευταία του MEGA, διψήφιες τηλεθεάσεις (που έτρεμαν οι ανταγωνιστές του)!

Ωστόσο συζητώντας με ειδικούς όλοι εκφράζουν επιφυλάξεις για το τι μπορεί να προσφέρει η ταινιοθήκη του καναλιού σε ένα άλλο περιβάλλον εκτός MEGA, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να θεωρείται αυτονόητη η ανταπόκριση του κοινού!

Βεβαίως η αναφορά του εκδότη στο συγκεκριμένο θέμα έχει ξεχωριστή βαρύτητα, δεδομένου ότι ο επιχειρηματίας και φίλος του, Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καταθέσει αίτηση για την απόκτηση τηλεοπτικού σταθμού… Και έκτοτε όλοι συνέδεσαν το γεγονός με τη διεκδίκηση της ταινιοθήκης του MEGA ως έναν τρόπο που θα μπορούσε να του εξασφαλίσει εύκολη και γρήγορη τηλεθέαση (πέριξ του 10%), με την έναρξη του προγράμματος του νέου καναλιού. Ιδωμεν!

enimerosi24.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα