Ξεκίνησαν τα παράπονα.. «Μετά το The Voice δεν έχω μιλήσει με τη Δέσποινα Βανδή»!

13:30 24/5/2014 - Πηγή: TVNea
Η τραγουδίστρια είχε πει πώς θα την στήριζε σε ό,τι και αν κάνει. To The Voice ολοκληρώθηκε εδώ και λίγες εβδομάδες. Ήδη χαθήκαν; Τόσο γρήγορα;
Ωστόσο, τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της, αλλά και η φωνή της έχουν μείνει στο τηλεοπτικό κοινό αξέχαστα. Η κάμερα του «Πρωινό» συνάντησε την Κατερίνα Λιόλιου στα παρασκήνια της φωτογράφησης για το νέο της single με τίτλο «Όλοι μαζί» και μίλησε για το ολοκαίνουριο τραγούδι της, αλλά και τη Δέσποινα Βανδή.
Η 19χρονη τραγουδίστρια που αποχώρησε στον ημιτελικό απο το show φωνής The Voice, δήλωσε πολύ χαρούμενη για το νέο της ξεκίνημα, λέγοντας χαρακτηριστικά «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη κι έχω πολλή όρεξη και ενέργεια. Θέλω να δουλέψω, να ξεκινήσω δυναμικά».
Η ίδια απάντησε και στην ερώτηση για το τι θα διάλεγε αν της δινόταν η ευκαιρία να γυρνούσε το χρόνο πίσω και έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στους 4 κριτές.. «Πάλι τη Δέσποινα θα διάλεγα, 100 φορές!», είπε με ειλικρίνεια και ενθουσιασμό η πρώην παίκτρια του The Voice και αποκάλυψε για την coach της, «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Πριν από λίγο καιρό τα λέγαμε και μου έχει λείψει πάρα πολύ».
Keywords
Τυχαία Θέματα