Ξεχωρίζουν στα νεανικά ο Φώτης και η Μαρία!

17:05 17/10/2012 - Πηγή: TVNea
Ένα αχτύπητο δίδυμο, μία κεφάτη και όμορφη παρέα, μία εκπομπή με φιλική ατμόσφαιρα! Ο Φώτης και η Μαρία δικαίως ξεχωρίζουν στα απογεύματά μας! Η εκπομπή "ΦΜ Live" καταφέρνει, παρά τον σκληρό ανταγωνισμό, να σημειώσει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, ιδιαίτερα στα νεανικά κοινά.

Το σημαντικό είναι πως, ανάμεσα στις τρεις εκπομπές του Star, το "ΦΜ Live" σημειώνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις στα νεανικά κοινά, ακόμη κι αν έχει να αντιμετωπίσει τον "Μοιραίο έρωτα" και τις "Οικογενειακές Ιστορίες".
Μπορεί ο μέσος όρος της εκπομπής να κυμαίνεται στο 8-11%, στα νεανικά κοινά, όμως, η κλίμακα ανεβαίνει στο 15-18%, την ώρα που η Ελεονώρα Μελέτη συγκεντρώνει (στα νεανικά) 15-17% και η Τατιάνα Στεφανίδου 13-16%.

Στην χθεσινή τηλε-μέτρηση, το "ΦΜ live" συγκέντρωσε 8,5% στο σύνολο και 14,6% στα νεανικά, η Ελεονώρα 12,4% (13,8%) και η Τατιάνα 17,3% (12,7%). Αξίζει να σημειώσουμε πως η Τατιάνα, παρόλο που σημειώνει διπλάσιο μέσο όρο από τους Φώτη-Μαρία, ωστόσο στα νεανικά μένει πολύ πίσω. http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα