Βόμβα στο One Mark Show. Το λάθος του Mega που καίει τον Σεφερλή

09:46 5/4/2015 - Πηγή: TVNea
Δεν μπήκα στη διαδικασία να κρίνω την απόπειρα του Μάρκου να κάνει πραγματικότητα το όνειρό που είχε πολλά χρόνια τώρα να κάνει στην τηλεόραση. Και τι ηταν αυτό;

Ένα βραδινό show. Κάτι που ο χριστιανός το είχε προτείνει και πριν από χρόνια στον Αντ1 αλλά είχε φάει πόρτα.

Πολλοί από τους μυημένους αναγνώστες μου ζήτησαν να σχολιάσω την απόπειρα αυτή. Άλλοι πάλι ισχυρίστηκαν ότι εξαιτίας της προσωπικής σχέσης που όντως-είχα- με τον Μάρκο και την Έλενα αποφεύγω να γράψω. Μάλιστα κάποιοι ανέσυραν και «κομμάτια μου» από
το παρελθόν για να τεκμηριώσουν τον ισχυρισμό τους. Τότε που τον έκραζε ο Περρής κι εγώ στάθηκα δίπλα του.

Λοιπόν επειδή στη ζωή μου δεν έχω μάθει να χτίζω σχέσεις με «κομμάτια» μέσα από το blog μου και φροντίζω να είμαι όσο μπορώ πιο αντικειμενικός-με το όποιο κόστος- απαντώ στους κακεντρεχείς… ότι δεν σχολίασα τίποτε για την πρώτη εκπομπή καθώς θεώρησα ότι χρειάζεται χρόνος τουλάχιστον δυο εβδομάδων για να βγάλεις συμπεράσματα και κρίνεις το προϊόν. Όποιο και αν είναι αυτό.

Επειδή λοιπόν μετά από δυο εκπομπές έχω εικόνα…

Επειδή οι σχέσεις μου με τον Μάρκο έχουν διαταραχτεί εδώ και μήνες επειδή στο πλαίσιο της κριτικής μου στην αρχή της σεζόν τον χαρακτήρισα «Βασιλιά της Μπούρδας» και χαλάστηκε πολύ με αυτό…

Κι επειδή δεν έχω μάθει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου θεωρώ ότι η απόφαση του Mega για παράλληλη παρουσία του Μάρκου στο πρωϊνο και στο prime time της Παρασκευής μόνο κακό κάνει στον ηθοποιό.

Και ξέρετε γιατί; Διότι πολύ απλά επαναλαμβάνεται. Το χιούμορ του είναι το ίδιο με αυτό του πρωινού και το κόστος στο τέλος της χρονιάς θα είναι διπλό.

Ήδη ένα μεγάλο μέρος των τηλεθεατών από την δεύτερη κιόλας εβδομάδα του γύρισε την πλάτη. Είναι οι ίδιοι τηλεθεατές που παρακολούθησαν την πρεμιέρα του από περιέργεια.

Και τι είδαν; Τον ίδιο Μάρκο του Δελφιναρίου, με βαρετά σκέτς και με τιτάνια προσπάθεια να βάλουν το βαρεμένο κοινό στο στούντιο να συμμετάσχει.

Γιατί λοιπόν το κόστος θα είναι διπλό; Διότι και το πρωινό θα πέσει όσο περνάει ο καιρός και ο ίδιος ο Μάρκος θα καεί και θα αρχίσει η μιζέρια.

Εκτός αν στον σχεδιασμό του καναλιού είναι του χρόνου ο Σεφερλής να την κοπανήσει από το πρωινό και να μείνει μόνο το βράδυ.

Τότε αλλάζει… Όμως χωρίς αυτό-το πρωϊνο-δεν θα έχει τόσο μεγάλη διείσδυση στο μαζικό κοινό κάτι που τον ενδιαφέρει άμεσα για το Δελφινάριο. Μένει να δούμε την συνέχεια… αν και το βλέπω το έργο… ΑΔΙΕΞΟΔΟ

nassos bloghttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα