Βόμβα! - Αστάθεια στις σχέσεις Παπαθανασίου-ΕΡΤ;

17:43 19/1/2013 - Πηγή: TVNea
Φουντώνουν το τελευταίο διάστημα οι φήμες που θέλουν τον ικανό - κατά τα άλλα - δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Φάνη Παπαθανασίου να βλέπει τις σχέσεις του με το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής να "παγώνουν". Τα χαμηλά και απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή "Συμβαίνει τώρα" έχει βάλει τους ιθύνοντες της Κρατικής Τηλεόρασης σε σκέψεις για τη δυναμική και τις ικανότητες του διδύμου Παπαθανασίου-Κλείτου.

Ενδεικτικά, η εκπομπή "Συμβαίνει
τώρα" έχει παγιωθεί στις χαμηλές θέσεις του πίνακα της Agb, με τηλεθεάσεις της τάξης του 4-7% στο σύνολο, ενώ καταθλιπτική είναι η εικόνα στα νεανικά κοινά, τα οποία έχουν αγγίξει ενίοτε και το 1,5%! Είναι ολοφάνερο πως, μετά την αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου [που έφερνε στην ΕΡΤ μέχρι και πρωινά 20άρια!] και την απομάκρυνση της Μαρίας Σαράφογλου, η πρωινή ζώνη 10:00-12:00 στη ΝΕΤ παρουσιάζει τεράστια κρίση και αστάθεια.

Τα δεδομένα αυτά είναι που τροφοδοτούν τις φήμες για την απομάκρυνση του δημοσιογράφου από το τιμόνι της παρουσίασης του "Συμβαίνει τώρα", ενώ το ίδιο ισχύει και για τη συνάδελφο, Λίνα Κλείτου. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε σίγουρα μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ "TV NEA"!
Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΟ "TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ!
ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ "TV NEA"!
Keywords
Αναζητήσεις
φανης παπαθανασιου καταγωγη, φανης παπαθανασιου
Τυχαία Θέματα