Βλέποντας το DANCING WITH THE STARS III

18:11 19/11/2012 - Πηγή: TVNea
Πρεμιέρα έκανε χθες το μοναδικό show στην Ελληνική τηλεόραση και όπως ήταν αναμενόμενο πέρα οτι έσκισε σε νούμερα τηλεθέασης απέσπασε θετικότατες κριτικές και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Εντυπωσιακό το φετινό σκηνικό του show . Ευτυχώς φέτος οι αλλαγές έφεραν και περισσότερο φως...
Εντυπωσιακή η Ζετα με πολύ άγχος όμως στην αρχή. Στην συνέχεια βέβαια χαλάρωσε και οι άτακτες με τον Γιάννη Λάτσιο πήγαιναν πικ ποκ..Οι
σπόντες αλλά και τα καρφακια-πάνω στην πλάκα βέβαια- έδιναν μια ευχάριστη νότα στο show που κράτησε μέχρι και τις 1+ το βράδυ.
Όσο για την κριτική επιτροπή, θέα η Δανδουλάκη. Τους άλλους τους γνωρίζαμε και από τα άλλα DWTS. Αμάν ρε παιδιά με το 6αρι. Λες και ήταν όλοι συνεννοημένη να μην βάλουν παραπάνω.., την αρχή βέβαια για παραπάνω βαθμούς την έκανε φυσικά η θέα Δανδουλάκη .
Ένα παράπονο όμως θα το πω.. η Λάουρα άξιζε παραπάνω. Οκ ήταν και στο show χορού του Mega ,την βάλατε όμως μέσα κύριε Λατσιο μου.
Το Green room μέσα στο studio με ωραίο σκηνικό φέτος, όχι όπως πέρσι με μια κουρτίνα γύρο γύρο..Ο Αγγέλου μέσα στο άγχος μπερδεύοντας πολλές φορές τα λόγια τους ενώ άλλες βιαζόταν να πει αυτά που ήθελε να πει. Στην συνέχεια βέβαια χαλάρωσε κι αυτός -λίγο όμως-.
Όσο για τους χορευτές ήδη μερικοί ξεχώρισαν και έβλαψαν. Μερικοί βέβαια στεναχωρήθηκαν με την βαθμολογία και όπως έμαθα υπήρχε και μια μικρή γκρίνια στο Green room. Δεν θα πω ονόματα, δεν είμαι κακός άνθρωπος.

Και μια παρατήρηση που πραγματικά όταν το είδα σήμερα το μεσημέρι πέθανα στο γέλιο.Λαμπερό show με ομοιότητες στα τραγούδια βρήκε η Μεσημεριανή Μελέτη..Βλέπετε οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 ειπαν να αντιγράψουν τα τραγούδια που χόρεψε η Μελέτη τόσο στο DWTS όσο και στα Playmate. Με το έτσι θέλω να πουν κάτι... Ε ρε και ρίξει απαγόρευση ο ΑΝΤ1 στα άλλα κανάλια να μην δείχνουν DWTS . Στα μονοψήφια πάλι...
Δειτε το δελτιο Τυπου του ΑΝΤ1 που μας ήρθες πριν λίγες ωρες...

Η λαμπερή πρεμιέρα του DANCING WITH THE STARS III που πραγματοποιήθηκε χθες στις 21:00, στον ΑΝΤ1, ήταν μόνο η αρχή για όσα πρόκειται να απολαύσουμε στο show αυτή τη σεζόν. Πάθος, γέλιο, ένταση, μουσική, απαιτητικές χορογραφίες, εντυπωσιακά κοστούμια, κατάφεραν από την πρώτη κιόλας στιγμή να μας παρασύρουν στον ρυθμό του αγαπημένου μας show.

Το τηλεοπτικό κοινό ανέβασε στα ύψη τα ποσοστά τηλεθέασης του DANCING WITH THE STARS III. Το δυναμικό κοινό 15-44 παρακολούθησε το show σε ποσοστό 43,6%. Οι άντρες 15-24 του χάρισαν 43,7%, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό που σημειώθηκε ποτέ στην πρεμιέρα του DANCING WITH THE STARS έδωσαν οι γυναίκες 15-24 φτάνοντας το 65,6%! Οι άντρες 25-44 παρακολούθησαν τα λαμπερά αστέρια να χορεύουν σε ποσοστό 29,8%, ενώ οι γυναίκες 25-44 σε ποσοστό 50%!

Το DANCING WITH THE STARS III αναδείχτηκε ο απόλυτος κυρίαρχος στη ζώνη του, αφού τερμάτισε πρώτο σε όλα τα κοινά. Όπως αποτυπώνεται και στον παρακάτω πίνακα, στο κοινό 15-44 επικράτησε με 26,8 μονάδες. Στο γυναικείο κοινό 15-24 η διαφορά από το δεύτερο κανάλι άγγιξε τις
Keywords
Τυχαία Θέματα