Βασίλης Πρεβελάκης : Με τον Αντ1 είχαμε μια καθαρά εμπορική συναλλαγή

20:21 25/11/2011 - Πηγή: TVNea

Θα γίνουν τα καλλιστεία το 2012 !
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά στον Athens Jukebox radio και στην εφημερίδα Βορεινή ο κος Βασίλης Πρεβελάκης έδωσε μια καθαρή εξήγηση σχετικά με τα καλλιστεία.
Μίλησε για τη σχέση του με τον Αντ1
ο οποίος για λόγους οικονομικούς δεν θέλει να συνεχίσει τη διεξαγωγή λέγοντας μεταξύ άλλων "Ηταν πάρα πολυ ωραία χρόνια στον Αντ1 και με πολλές πρωτιές". Πάντως ο Βασιλης Πρεβελάκης δεν μένει με τα χέρια σταυρωμένα αφού έχει κάνει κρούσεις και σε άλλους σταθμούς "Οπωσδήποτε έχουμε συζητήσει με όλα τα κανάλια αλλά ακόμα δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι επίσημα!" ενώ για το 2012 διαβεβαίωσε οτι θα έχουμε Σταρ Ελλάς αφού έχουν τη δυνατότητα να έχουν ένα μπάτζετ απο χορηγούς και βέβαια μέσα απο τους προκριματικούς που διοργάνωσε έχει και τις τελικές φιναλιστ!
Τέλος στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν του έχει μείνει μια πικρία απο τον Αντ1 ο κος Πρεβελάκης ξεκαθάρησε τη θέση του λέγοντας "Με τον Αντ1 είχαμε μια καθαρά οικονομική συμφωνία, η πικρία είναι όταν κάποιος σε πληγώσει προσωπικά, εδώ είχαμε μια καθαρή εμπορική συναλλαγή.."Διαβάστε περισσότερα+Σχόλια μέσω Facebook>>http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Αναζητήσεις
πρεβελακης αντ1
Τυχαία Θέματα