Τζόυς Ευείδη:Αποκαλύπτει αν θα είναι στον 4ο κύκλο του ''Μπρούσκο''

13:01 20/2/2016 - Πηγή: TVNea
Η Τζόυς Ευείδη διανύει μια από τις καλύτερες επαγγελματικές περιόδους και -πραγματικά!- το απολαμβάνει, παρά τον μαραθώνιο που τρέχει για τις ανάγκες της δημοφιλούς καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1,«Μπρούσκο». Η ίδια σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μιλά αποκλειστικά στο TV24 για όσα πρόκειται να δούμε να συμβαίνουν στη ζωή τής Κωνσταντίνας -και όχι μόνο...

-Συνήθως μια καθημερινή σειρά κάνει «κοιλιά» στον τρίτο κύκλο και ο κόσμος γυρνά την πλάτη. Στο «Μπρούσκο» δεν συνέβη αυτό...
«Δεν μπορώ να πω ότι έκανα προγνωστικά γιατί είχα τα κείμενα σαράντα χρόνια νωρίτερα και μπορούσα
να φανταστώ τη ροή του. Περίμενα ότι θα είναι “κολλημένος” ο κόσμος από αυτά που λένε αναφερόμενοι στο “Μπρούσκο”. Άσε που νομίζω ότι έχουμε και ένα καινούριο κοινό, γιατί πλέον η σειρά προβάλλεται στην prime time ζώνη».

-Πρόσφατα ανακοινώθηκε η συνέχιση της σειράς για τέταρτη χρονιά. Θέλεις να συνεχίσεις ή όχι, λόγω των συνεχών ταξιδιών;
«Είμαι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ αυτό που μου δίνεται. Μου δόθηκε κάτι πάρα πολύ σημαντικό με το “Μπρούσκο” και θα είμαι η τελευταία που θα το παρατήσω! Εκτιμώ πάρα πολύ το ότι συνεχίζεται η σειρά και χαίρομαι πάρα πολύ να είμαι σ’ αυτή, παρά το ότι μου βγαίνει η πίστη με τα ταξίδια Ελλάδα-Κύπρος. Το “Μπρούσκο” είναι μια άλλη οικογένεια. Δηλαδή μια σταθερή κατάσταση με ανθρώπους που τους ξέρω, δουλεύω καλά, τους έχω συνηθίσει και μου είναι αγαπητοί».

-Εύκολο ή δύσκολο να δένεσαι με συνεργάτες;
«Εξαρτάται από τον άνθρωπο. Για μένα είναι από τα ζητούμενα να δένομαι με τους συνεργάτες μου, αλλιώς δεν δουλεύω και καλά».

-Με ποιους έχεις δεθεί από την τηλεοπτική «οικογένεια»;
«Σίγουρα είναι η Εβελίνα Παπούλια με την οποία, όπως σου έχω ξαναπεί, έχουμε πάει μαζί φαντάροι. Δεν είχε τύχει ποτέ να κάνουμε παρέα και να έρθουμε κοντά. Επίσης, με τη Τζούλι Τσόλκα, τον Αλέξανδρο Παρίση, τον Αντώνη Καρυστινό -κάνω καινούριο συκώτι-, τον Χάρη Γρηγορόπουλο -αυτός είναι και 30 χρόνια φίλος μου οπότε δεν μετράει-, με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη γελάμε πολύ, με τη Στέλλα Κωστοπούλου κάνω πάρτι όταν έχουμε γύρισμα. Τους έχω συνηθίσει και μου πάνε! Είναι καλοπροαίρετοι άνθρωποι!».

-Η Κωνσταντίνα είναι καθαρή σαν άτομο. Υπάρχει κάτι από το παρελθόν που δεν ξέρουμε; Κάποιο μυστικό;
«Μην ξεχνάμε ότι η Κωνσταντίνα έχει και ένα σκοτεινό παρελθόν. Δεν έχουμε δει να επανέρχεται κάτι από τότε, αλλά δεν ξέρω τι θα μου “σκάσει”. Μιλάμε για τη Βάνα Δημητρίου που είναι ο αρχηγός της ίντριγκας».

-Οπότε στον τέταρτο κύκλο θα δούμε να «ζωντανεύει» κάτι...
«Σα να ξέρεις κάτι που δεν ξέρω μου φαίνεται... (γέλια)».

-Γιατί δεν παντρεύτηκες ποτέ πέρα από το γάμο-μαϊμού με τον Κίκη;
«Η Κωνσταντίνα είναι ιδιαίτερα ανασφαλής σαν άτομο και πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα τη ζητήσει σε γάμο ο Μανωλιός. Ό,τι έκανε το έκανε για την κόντρα της, γιατί οι γυναίκες είμαστε και τρελές, δεν είμαστε στα καλά μας. Λες να μου επιφυλάσσει κανένα γάμο;».

-H Δάφνη κληρονόμησε μια τεράστια κληρονομιά από έναν «πρώην» της και φοβάται μην αποκαλυφθεί το παρελθόν της. Εσύ θα την καλύψεις ή θα την παροτρύνεις να πει την αλήθεια;
«Στη Δάφνη μόνο την άποψή μου μπορώ να πω. Ετσι κι αλλιώς είναι άτομο που δεν δέχεται και πολλά πολλά. Βέβαια, καλό είναι να αρχίσουν να λέγονται κάποιες αλήθειες γιατί, όπως βλέπουμε τελικά, όλο και βγαίνουν μπροστά μας πράγματα».

-Εσύ θα έλεγες στον Μανωλιό κάποια πράγματα από το παρελθόν σου;
«Δεν ξέρω, ανάλογα. Πάντως, εδώ που τα λέμε, δεν του έχω κάνει και λίγα, οπότε κάτι παραπάνω μπορεί να του έλεγα αν ζοριζόμουν αρκετά».

-Η Βασιλική δεν θέλει να κάνει παιδί και αυτός είναι λόγος που έχει πει με τον Μηνά να χωρίσουν σε λίγους μήνες. Θα βάλεις καθόλου το χεράκι σου σ’ αυτό, ώστε να την πείσεις να κάνει πίσω;
«Τη Βασιλική την αγαπάω, είναι φίλη μου. Το ίδιο και ο Μηνάς. Κατά καιρούς της έχω κάνει κάποιες κουβέντες κι εγώ αλλά και η Δάφνη και η Μελίνα, αλλά η Βασιλική έχει τη δική της θεωρία πάνω σ’ αυτό. Δεν ξέρω, η Βάνα τ’ αποφασίζει αυτά, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να χωρίσουν γιατί αγαπιούνται και θα βρουν τη λύση ή μόνοι τους ή... τυχαία!».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα