Τζένη Μελίτα: Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει!

09:47 3/3/2017 - Πηγή: TVNea
Δύο διαφορετικά επαγγέλματα έχει σπουδάσει η Τζένη Μελιτά όπως αποκάλυψε στη Real!

Ήταν πάντα στόχος σου η τηλεόραση;
Έχω σπουδάσει στη Νομική. Έτυχε να δουλέψω πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, μία πολύ άσχημη εμπειρία και ίσως πήρα με κακό μάτι. Έτσι αποφάσισα να σπουδάσω και δημοσιογραφία. Στη συνέχεια, ήρθε το γράψιμο και δεν φανταζόμουν ποτέ ότι υπάρχει περίπτωση να βγω στην τηλεόραση. Όταν ήρθε όλο αυτό, λόγω και του φιλικού μου περίβάλλοντος και του Μάνου Βουλαρινού (σ.σ.: συνεργάτης
της στη «Συντέλεια»), έγινε πολύ όμορφα και δεν το κατάλαβα.

Τι σου έχει προσφέρει η δημοσιότητα;
Λατρεύω να με σταματάει ο κόσμος στον δρόμο και να μου λέει πόσο χαίρεται και πόσο γελάει μαζί μου. Μου αρέσει να κάνω τον κόσμο να γελάει και να ευχαριστιέται.

Δηλαδή θα ήθελες μια δική σου εκπομπή;
Αρχικά δεν έχω φανταστεί τον εαυτό μου να είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Όλο αυτό είναι μια ευθύνη. Αισθάνομαι ότι είμαι ακόμα μικρή. Παρ' όλα αυτά, σε βάθος χρόνου θα ήθελα να είμαι σε μια δική μου εκπομπή. Έχουμε συζητήσει κάτι αντίστοιχο με τη Μαντώ. Θέλουμε να κάνουμε το γυναικείο «World Party».

Ποιες άλλες εκπομπές παρακολουθείς;
Έχω ένα φετίχ με τις πολιτικές εκπομπές. Τώρα τελευταία έχω πωρωθεί με το νέο δελτίο του ΑΝΤΊ και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Τον παρακολουθώ ανελλιπώς όλη μέρα και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. Επίσης δώσε μου τηλεοπτικούς καβγάδες στα παράθυρα και πάρε μου την ψυχή!

Τι τους βρίσκεις;
Με χαλαρώνουν. Κοιμάμαι έτσι...

Έχεις γνωρίσει το ανταγωνιστικό πρόσωπο της τηλεόρασης;
Πιστεύω ότι σε όποια δουλειά και να βρίσκεσαι, μπορεί να υπάρξει ανταγωνιστικό κλίμα. Στη δική μου περίπτωση ο κόσμος γύρω μου ήταν πολύ φιλικός και ο ρόλος μου πολύ συγκεκριμένος. Δεν έχω ζήσει ανταγωνισμό. Φέτος το βλέπω αυτό και με τη Μαντώ, δεν μας περνάει από το μυαλό ο ανταγωνισμός. Βοηθάει συνεχώς η μία την άλλη.
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα