Τρύφωνας Σαμαράς: Όλα όσα είπε στον Πέτρο Κωστόπουλο!

14:46 19/11/2011 - Πηγή: TVNea
Ο Τρύφωνας Σαμαράς, ομολογουμένως τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα τις τελευταίες εβδομάδες έχει αποτελέσει ''μαϊντανός'' στην τηλεόραση διότι είναι παντού!
Την περασμένη τηλεοπτική σαιζόν απασχόλησε με την συμμετοχή του στο ''Dancing With The Stars'' που θεωρείτο φαβορί και απ το ''Wipe Out'' και την φετινή σαιζόν έχει βρεθεί καλεσμένος σε αρκετές εκπομπές αλλά και είναι ένας εκ των ''FAB 5'' του ΑΝΤ1, κάθε Τετάρτη βράδυ.
Πέρασε λοιπόν απ τον Θέμο Αναστασιάδη, δηλαδή το ''ΟΛΑ 12'', πέρασε απ την celebrity edition του νέου παιχνιδιού του ΑΝΤ1 ''Black Out'', οπου μας έκανε να γελάσουμε με την καρδιά μας με τις τσιρίδες του, βρέθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία στο ''ΠΡΩΙΝΟ mou'' του ΜΕGA και τελευταία τον είδαμε να μιλάει την περασμένη Πέμπτη, στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, ''Βράδυ'', όπου δεν δίστασε να τον....φλερτάρει ανοιχτά! Συγκεκριμένα, είπε: «Είσαι από τους πιο ωραίους άντρες της Ελλάδας! Μου αρέσει και ο Λιάγκας. Μου αρέσετε και οι δυο για διαφορετικούς λόγους. Έχει ένα sex appeal λίγο διαφορετικό από σένα. Η αδυναμία μου από μικρός ήσουν εσύ, αυτό το ξέρεις».
Δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ''ακατανόμαστο'' τον Ηλία Ψινάκη, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους θέλουν να είναι σε κόντρα μεταξύ τους. Για τους υπόλοιπους του ''FAB 5'' εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Γιώργο Μέρλο, ενώ για τον Πάνο Φασούλη δήλωσε ''Είναι καλός μάγειρας, είναι αντρουά, είναι φιλαράκι μου''.
Για το αν θα συμμετείχε στο ''Dancing On Ice'' όπως ο φίλος του Βασίλειος Κωστέτσος, η απάντηση του ήταν αρνητική και παραδέχτηκε τον Βασίλειο, που δέχθηκε την πρόκληση ανεξάρτητα με το ότι αποχώρησε πρώτος.
Για την οικονομική κρίση είπε: «Βλέπω την πτώση, ο κόσμος δεν έρχεται όσο ερχόταν, γι’ αυτό έχω ρίξει και τις τιμές μου στο κομμωτήριο μου» ενώ στην πορεία έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε τί νομίζετε; Μαίρη Χρονοπούλου! Ναι, ''Είμαι γυναίκα του γλεντιού και δεν υπολογίζω...'' προκαλώντας τη δυνατή επιβράβευση του παρουσιαστή και του κοινού της εκπομπής. Όσο για την ηλικία του; Είπε με νάζι...''Είμαι 34''! Ποιος τον πίστεψε όμως;
Γενικότερα τον είδαμε σε μια συνέντευξη, απολαυστικότατη....και σίγουρα όλο και κάπου θα τον ξαναδούμε! Γι αυτό, όσοι αγαπάτε Τρύφωνα Σαμαρά....να κάνετε συχνά zapping στην τηλεόραση σας!
Keywords
Τυχαία Θέματα