Τόμας Πρωτόπαππας:από τη δεύτερη δοκιμασία,δεν αισθάνθηκα καλά στο Κράτα γερά

14:00 7/1/2013 - Πηγή: TVNea
Στην εκπομπή΄''Κράτα γερά'' του ΑΝΤ1 που θα δούμε στις οθόνες μας οσονούπω, συμμετείχε ο πρώην...Βασιλιάς Τόμας Πρωτόπαππας και καταθέτει την εμπειρία του : “Είχα να πάω σε λούνα πάρκ αρκετά χρόνια'' παραδέχεται ''αλλά δεν πίστευα ότι θα ήταν πλέον τόσο μακριά από εμένα, μάλλον έχω γεράσει”. Ο νεαρός ηθοποιός δεν χάρηκε όσο πιθανόν περίμενε τη συμμετοχή
του στην εκπομπή. ''Οταν ήμουν 15 χρονών, θυμάμαι ότι πήγαινα συχνά και έκανα από δύο και τρεις φορές όλα τα παιχνίδια. Τώρα φαίνεται έχουν περάσει κάποια χρόνια, τα παιχνίδια είναι ακόμα πιο “εξελιγμένα” απ' ό,τι ήταν παλιά και ο οργανισμός μου πλέον δεν αντέχει".

Και συνεχίζει : " Δεν εξηγείται αλλιώς ότι ήδη από τη δεύτερη δοκιμασία, δεν αισθάνθηκα καλά και μου ήρθε διάθεση για εμετό, ενώ θυμάμαι ότι φώναζα ''σταματήστε να κατέβω''. Ευτυχώς η παραγωγή ήταν πολύ συνεργάσιμη, μου έδωσαν κάποια λεπτά για να συνέλθω αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήμουν και τελείως καλά και στη συνέχεια. Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας είχα τα θέματά μου με το στομάχι μου, αλλά μου έδινε δύναμη το γεγονός ότι τα χρήματα από τη συμμετοχή μου θα πήγαιναν στα παιδιά. Οπότε έσφιξα τα δόντια και...κράτησα γερά μέχρι το τέλος της ημέρας, αντέχοντας τελικά σε όλες τις δοκιμασίες”.

Οσο για την συμπαίκτριά του Χριστίνα Παππά ; “Τα πήγαμε πολύ καλά! `Ηταν εξαιρετική...Γελάσαμε πολύ, κάναμε απίστευτο χαβαλέ, όσο μπορούσαμε βέβαια γιατί είχε και αυτή κάποιες ζαλάδες και νομίζω ότι κερδίσαμε δικαιωματικά από την παραγωγή το τίτλο της ''χειρότερης τετράδας” της εκπομπής! Θα το δείτε και στην οθόνη σας και θα καταλάβετε” καταλήγει χαμογελώντας και δηλώνει : “Πολύ ωραίος ο σκοπός, αλλά δεν θα το ξαναέκανα με τίποτα”.

πηγή: Tv Zapping
Keywords
Τυχαία Θέματα