ΤΟΛΜΗΣΕ και πήγε με παραδοσιακό τραγούδι! Για πρώτη φορά στην ιστορία των Blind Auditions! Πρώτη καρέκλα στα 14''!

12:45 16/2/2015 - Πηγή: TVNea
Δεύτερη στα 19'', τρίτη στα 25'' και τέταρτη ... στα 1:38!

Είναι η πρώτη φορά που ακούγεται παραδοσιακό τραγούδι στα προκριματικά επισήμως. Οι μοναδικές άλλες δύο περιπτώσεις που ακούστηκε ήταν το νησιώτικο ''Τζιβαέρι'' στο 4ο live από την Τζωρτζίνα Καραχάλιου και στις Blind Auditions το ποντιακό ''Αναστορώ τα παλαιά'' από τον Νίκο Νικολαΐδη, αλλά ως τραγούδι δεύτερης ευκαιρίας, οπότε ήταν ανεπίσημο.

Ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας είναι 22 ετών. Ερμήνευσε «Μοναχογιός ο Κωνσταντής»,
παραδοσιακό τραγούδι της Ανατολικής Ρωμυλίας.

Ζει στο Ηράκλειο. Σπουδάζει στο πρόγραμμα Εκκλησιαστικής και Ψαλτικής τέχνης στην ανώτατη εκκλησιαστική σχολή της Κρήτης. Έχει δίπλωμα μουσικοδιδάσκαλου στη Βυζαντινή μουσική και έχει φτάσει μέχρι την 3η αρμονία. Παίζει ούτι και λαούτο και μόλις ξεκίνησε φωνητική για να μπορέσει να διευρύνει τους ορίζοντές του και σε άλλα είδη μουσικής. Έχει συμμετάσχει σε ένα δίσκο προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου Κωνσταντινούπολης με Βυζαντινούς ύμνους.

Ο Μιχάλης η Μελίνα η Δέσποινα και ο Αντώνης προσπάθησαν να τον κερδίσουν… όμως στον coach που είπε το ναι ήταν η Δέσποινα, λέγοντας του πόσο εκτιμά την παράδοση και την Βυζαντινή μουσική αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τέλος για την επιλογή του κάνοντας την να συγκινηθεί.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα