Το ξέσπασμα του Πάνου Έξαρχου για το Mega: "Πάσχουν από ...!"

18:45 18/12/2013 - Πηγή: TVNea
Τη δική του απάντηση-καταπέλτη προς την απόφαση του Μεγάλου Καναλιού να εξαγοράσει τα δικαιώματα της άκρως επιτυχημένης κωμικής σειράς "Modern Family" και να την εξελληνίσει, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, θέλησε να εκφράσει ο Πάνος Έξαρχος.

Ο γνωστός σεναριογράφος, με μία δημοσίευση-φωτιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποφάσισε να σχολιάσει το "θράσος" του Mega να προβεί σε μία τέτοια εξ αρχής αποτυχημένη (από άποψη αισθητικής)
κίνηση. Ο δημιουργός αγαπημένων ελληνικών σειρών θεωρεί ανεκδιήγητη την απόφαση αυτή του Mega, που αντιτίθεται στην άνθηση και επανάκτηση της γνήσιας ελληνικής μυθοπλασίας. Μάλιστα, τη συναίνεσή τους προς τα λεγόμενα του Πάνου Έξαρχου εξέφρασαν και άλλοι επιτυχημένοι συνάδελφοί του, όπως η Ρένα Ρίγγα και η Άννα Χατζησοφιά.

Ο Πάνος Έξαρχος έγραψε συγκεκριμένα:

"Διαβάζεις κάποιες Ειδήσεις και λες δεν μπορεί...Κάποιοι στα κανάλια ή δεν έχουν καμμια συναίσθηση ή πάσχουν απο άνοια με διπλή μαλάκυνση !
Στο MEGA λέει, αντί να βρούν μια πρωτότυπη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ιδέα, σκάσανε ποιος ξέρει τι σκασμό λεφτά για να πάρουν και να κάνουν στα Ελληνικά το MODERN FAMILY !!!!!
Μια σειρα εκπληκτική, καθαρά Αμερικάνικη, με ηθοποιούς που έχουν απο 10 υποψηφιότητες ΕΜΜΥ ο καθένας και την οποία λίγο πολύ έχει δεί και έχει λατρέψει πολύς κόσμος στην Ελλάδα !!!
ΠΩΣ γαμω το κέρατο μου να την κάνεις αυτη τη συγκεκριμένη σειρα στα Ελληνικά ???? Τι νομίζουν οτι είναι, τα Μεξικάνικα - Ισπανικά - Κολομβιανά που εξελληνίζανε τόσα χρόνια και τα οποία δεν ήξερε κανένας και πολλές φορες τα Ελληνικά ήταν πολύ καλύτερα απο τα πρωτότυπα ??? ΑΥΤΗ είναι η στήριξη στην Ελληνική Μυθοπλασία ?????
Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ να σκεφτεί πως όσο καλές προθέσεις και να ΄χουν όλοι οι συντελεστές (που θα έχουν οι άνθρωποι, δεν αμφιβάλλω), η σύγκριση θα είναι συντριπτικά εξευτελιστική ????? Ήδη τα πρώτα νεα λένε οτι θέλουν στο ρόλο της Σοφίας Βεργκάρα τη Ζέτα !!!! Ναι, γιατί είναι ίδιες σε ταμπεραμέντο και στυλ !!!! Απο κει να καταλάβεις τι αποτέλεσμα θα 'βγει !!! Οτι νάναι ρε πούστη μου σ'αυτή τη χώρα, ότι νάναι !!!!"
Keywords
Τυχαία Θέματα