Το ταξίδι της Ελλάδας στο Μουντιάλ 2014 ξεκινά σήμερα εναντίον της Κολομβίας... (19:00 ώρα Ελλάδας)

14:45 14/6/2014 - Πηγή: TVNea
Στο «Estadio Mineirao» του Μπέλο Οριζόντε ξεκινά σήμερα το ταξίδι της Ελλάδας στο Μουντιάλ 2014 απέναντι στην Κολομβία, σε ένα ματς που μπορεί να αποδειχτεί κλειδί για την πρόκριση στους «16».

Στην πόλη του «Καλού Ορίζοντα», η «γαλανόλευκη» θα προσπαθήσει να πάρει για πρώτη φορά θετικό αποτέλεσμα σε ξεκίνημα Μουντιάλ, μετά τις ήττες από Αργεντινή (1994) και Ν. Κορέα (2010), στα αντίστοιχα πρώτα παιχνίδια των δύο προηγούμενων
εμφανίσεων.

Αισιόδοξος για την πρώτη μάχη της εθνικής εναντίον της Κολομβίας στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Φερνάντο Σάντος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ότι υπάρχει σεβασμός στην αυριανή αντίπαλο της Ελλάδας, ενώ δεν έκρυψε ότι υπάρχει μεγάλη πίστη για θετικό αποτέλεσμα από την πλευρά των διεθνών.

«Φυσικά, ο πρώτος αγώνας συγκεντρώνει πολλές προσδοκίες κι αυτό σημαίνει πολύ άγχος. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με δύσκολο αντίπαλο, που θέλει να συνεχίσει στην επόμενη φάση. Με σεβασμό στον αντίπαλο, θα πάμε για τη νίκη. Είμαστε μια ομάδα με επιμονή στο γήπεδο και θα παίξουμε για να νικήσουμε» ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Πιστεύω ότι η Κολομβία έχει καλούς παίκτες. Είναι σημαντικός ο Φαλκάο και κάθε προπονητής θα τους ήθελε, αλλά δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού τους. Ο Γκουτιέρες, ο Ζαπάτα, ο Πέρες είναι δυνατοί παίκτες. Αν παίξουμε μόνο άμυνα θα χάσουμε. Θα παίξουμε σε όλο το γήπεδο, έτσι παίζουμε πάντα. Εμείς θα παίξουμε για να κερδίσουμε, το ίδιο και η Κολομβία» ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του για τον αγώνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα