Το συγκινητικό μήνυμα του Τέρι για τον μικρό Όσκαρ! (εικόνα)

08:31 13/12/2015 - Πηγή: TVNea

Ο Τζον Τέρι έδειξε την ευγενική πλευρά του εαυτού του με ένα συγκινητικό μήνυμα για τον Όσκαρ, ένα παιδί που έχει φύγει από την ζωή, αλλά νωρίτερα είχε προλάβει να κάνει ένα από τα όνειρά του πραγματικότητα. Να γίνει φίλος με τον αρχηγό της Τσέλσι και να δει όλη την ομάδα της από κοντά!

Το μήνυμα του αρχηγού των «μπλε» στο Instagram:

«Δεχόμαστε
πολλές επισκέψεις από παιδιά που είναι σε ένα τελικό στάδιο μιας ασθένειας και σήμερα με επισκέφτηκε ο Ματ, ο πατέρας του Όσκαρ, ενός μικρού παιδιού που δυστυχώς απεβίωσε 18 μήνες πριν.

Η τελευταία του επιθυμία ήταν να έρθει και να παρακολουθήσει από κοντά την Τσέλσι να προπονείται και οι γιατροί του είχαν πει πως έχει μόνο τρεις μήνες ζωής. Περάσαμε μια υπέροχη ημέρα και δημιουργήσαμε κάποιες πολύ ωραίες αναμνήσεις. Ο Όσκαρ έγινε ο μικρός μου φίλος, κρατήσαμε επαφή και στέλναμε μηνύματα, και μιλούσαμε.

Ο πατέρας του μου είπε ότι όταν η μητέρα του έβαλε το αγόρι της για ύπνο, εκείνο της είπε “Εύχομαι να μπορούσα να είμαι κάθε ημέρα ευτυχισμένος, όπως είμαι σήμερα.
Ο Όσκαρ το πάλεψε και έζησε για ακόμη 14 μήνες. Ο Ματ μου είπε σήμερα ότι εγώ και η Τσέλσι παίξαμε τεράστιο ρόλο στο να κάνουμε τα όνειρά του πραγματικότητα. Ο Ματ μου έδωσε πολύ ευγενικά κάποιες κορνίζες σήμερα. Κλάψαμε, γελάσαμε και θυμηθήκαμε κάποιες από τις ωραίες αναμνήσεις μας.

Και το ποστάρισμα:

Σ' ευχαριστώ Ματ κι εσύ καλέ μου φίλε αναπαύσου εν ειρήνη. Ξέρω ότι παρακολουθείς κάθε παιχνίδι και φωνάζεις υπέρ της Τσέλσι. Μας λείπεις»!

filathlos.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα