"Το Σπίτι της Έμμας": ή αλλάζουμε ή... βουλιάζουμε!

18:46 13/12/2013 - Πηγή: TVNea
Φήμες επί φημών και παραφιλολογία επί παραφιλολογίας. Αυτή η φράση περιγράφει απόλυτα το σκηνικό, που δημιουργήθηκε στα media τις προηγούμενες ημέρες και αφορούσε στο... μέλλον - εδώ καλά καλά δεν πρόλαβε να αποκτήσει μεγάλο "παρόν"! - της σειράς "Το σπίτι της Έμμας" του Mega.

Η νέα και άκρως φιλόδοξη κωμική σειρά του Μεγάλου Καναλιού, "άλογο-κούρσας" για κάποιους τηλε-προφήτες, δεν κατάφερε να... σαρώσει, ούτε να
πιάσει τα ποσοστά εκείνα που ενδεχομένως ονειρεύονταν στον ύπνο και τη φαντασία τους οι ιθύνοντες της Μεσογείων. Παρά τις ηχηρές παρουσίες του Γιάννη Μπέζου-μετρ των οικογενειακών κωμωδιών και της Κάτιας Δανδουλάκη, ήταν το προβλεπόμενο σενάριο και οι χλιαρές ατάκες που μάλλον δε συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό.

38,4% και 29,4%. Αυτή ήταν η τηλεθέαση των δύο πρώτων επεισοδίων και τότε ήταν που ξέσπασε η... πυρκαγιά! Τα σενάρια περί πρόωρης διακοπής της σειράς έδωσαν και πήραν, φτάνοντας ακόμη και στο σημείο να τίθεται υπό αμφισβήτηση το εάν η "Έμμα" θα καταφέρει να τη βγάλει μέχρι και τα Χριστούγεννα! Το 30,8% του τρίτου επεισοδίου ήρθε να καταλαγιάσει λιγάκι τα οξυμμένα πνεύματα, χωρίς όμως να αφήνει ικανοποιημένους τηλεκριτικούς και τηλε-ειδικούς.

Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: θα δούμε εν τέλει την "Έμμα" να... αλλάζει και να παίρνει την ανιούσα στους πίνακες της Agb, χτυπόντας τα πολυπόθητα 50άρια, που σίγουρα ονειρεύεται το Mega; Μήπως η νέα αυτή οικογενειακή σειρά αποδειχθεί ένα ανιαρό και αποτυχημένο πείραμα του σταθμού; Πάντως, οι μέχρι στιγμής επιδόσεις είναι κατά γενική ομολογία ικανοποιητικές και δίνουν στο Μεγάλο Κανάλι ένα ασφαλές προβάδισμα στο slot 22:30-23:30, αφήνοντας αρκετά πίσω τους αντιπάλους του. Η συνέχεια επί της οθόνης
Keywords
Αναζητήσεις
το σπιτι της εμμας νουμερα τηλεθεασης, το σπιτι της εμμας σεξ
Τυχαία Θέματα