«Το σόι σου»: Τι θα δούμε απόψε στις 21:00

16:34 8/5/2015 - Πηγή: TVNea

Μετά από μια εβδομάδα τρεξίματος, ο Σάββας και η Λυδία επισκέπτονται τους δικούς τους για το παραδοσιακό γεύμα της Κυριακής. Τη μια εβδομάδα στο σόι του, την άλλη στο δικό της. Εξουθενωτικό, αλλά τόσο ελληνικό! Γονείς, πεθερικά, αδέλφια, νύφες, γαμπροί και παιδιά συναντιούνται ο καθένας με τον ξεχωριστό του χαρακτήρα και το δικό του ξεχωριστό πρόβλημα. Ιστορίες καθημερινής τρέλας που καταγράφουν τη ζωή μας και τις οικογενειακές επεισοδιακές συναθροίσεις μας.
Απόψε στις 21:00 «Χρόνια πολλά Αλεξάνδρα» Είναι τα γενέθλια της Αλεξάνδρας (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) και ο Σάββας (Μελέτης Ηλίας)
με την Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) πηγαίνουν να την επισκεφτούν. Αντίθετα με ότι θα περίμενε κανείς, η Λυδία είναι όλο κέφι και χαρά. Όπως εξομολογείται στον Σάββα έχει αποφασίσει να αλλάξει στάση απέναντι στην πεθερά της. Όχι μόνο είναι όλο καλά λόγια, όχι μόνο έχει φροντίσει να αντιγράψει ενδυματολογικά το στυλ της Αλεξάνδρας, αλλά επιπλέον έχει περάσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες αναζητώντας το τέλειο δώρο. Όταν όμως φτάνουν σπίτι, ανακαλύπτει ότι το ίδιο ακριβώς δώρο έχει επιλέξει και η Αντωνία (Ιωάννα Ασημακοπούλου). Οι δύο νύφες είναι αδύνατον να δώσουν το ίδιο δώρο κι έτσι προσπαθούν η κάθε μία για λογαριασμό της να ξεφορτωθούν αυτό το δώρο και να το ανταλλάξουν με κάποιο άλλο...
Στον ρόλο του σεφ ο Στέλιος Διονυσίουhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα