Το σήμερα και το χθες της Κατερίνας Στικούδη από την Αλεξάνρα Τσόλκα

08:32 22/8/2012 - Πηγή: TVNea
Η Καριέρα: Μοντέλο αρχικά, dj σε λουτροπόλεις, όπως Κάρυστος, Πεύκι, Στύρα κ.α. Παρουσιάστρια στο αλήστου μνήμης ''Mega Star''. Τραγουδίστρια στο στο σόου του Mega που τραγουδούσαν όλοι οι διάσημοι μεταξύ τους και ταυτόχρονα σε ραπ συνεργασίες, που δεν τραγουδάς αλλά απαγγέλεις!

Η αφορμή: Οι φήμες πως συζήτησε με τον alpha για το ''Μες στην καλή χαρά'', που μόνο εξετάσεις ΑΣΕΠ δεν δώσανε για αυτή την θέση στον καναπέ.

Η κορυφαία δήλωση: Απαντώντας σε όσους σχολιάζουν την επιμονή της να γίνει τραγουδίστρια δήλωσε: ''Από κορμί φωνή και από φωνή.... μουγκή, έχουν γίνει γραφικό! Δεν με πειράζει πάρα πολύ, γιατί είναι μια ατάκα, που ξέρεις ότι ο άλλος θα πει... Ωστόσο, δεν θα μπω στη διαδικασία να πείσω κανέναν για αυτό που κάνω. Δεν είμαι μια καλλιτέχνιδα που θα ερμηνεύσω τραγούδια της κυρίας Γαλάνη ή της κυρίας Αλεξίου. Ξέρω τι να αγγίζω και μέχρι που φτάνουν τα όρια μου''. Δε διαφωνούμε εμείς για αγγίγματα. Για το τραγούδι έχουμε κάτι ενστασούλες...

Η ευτυχισμένη στιγμή: Θα έρθει όταν αποφασίσει τι απ' όλα θα γίνει όταν μεγαλώσει.

Η θλιμμένη στιγμή: Όταν οι οπαδοί της Ομόνοιας στον τελικό του Κυπέλλου στην Κύπρο με την ΑΕΛ, στο ημίχρονο τραγουδούσε η Κατερίνα, στη θύρα 9 ανάρτησαν πανό που έγραφε: ''Άσε το τραγούδι και γύρισε πορνό''. Η Κατερίνα δεν πτοήθηκε. Συνέχισε να τραγουδά και κάνει εμφανίσεις σχεδόν με μπικίνι.

Η Ευχή μας; Να την αναγνωρίζει το μουσικόφιλο κοινό και ντυμένη

Πηγή: Tv Έθνος

http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα