Το ριάλιτι αρχίζει - Έφτασαν οι εκπρόσωποι των καναλιών

10:17 30/8/2016 - Πηγή: TVNea
8 διεκδικητές μπαίνουν απο τις 9 το πρωί στη μάχη της διεκδίκησης μιας από τις 4 τηλεοπτικές άδειες πανελλήνιας εμβέλειας, σε ένα διαγωνισμό πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα!

Πρώτος στις 7 έφτασε ο εκπρόσωπος του STAR κ. Κάρολος Αλκαλάι. Στις 7.10 το πρωί πέρασε την πόρτα το σχήμα του ΑΝΤ-1. Ωστόσο ο κ. Θοδωρής Κυριακού αλλά και ο γενικός διευθυντής του σταθμού κ. Στρατής Λιαρέλης έφτασαν με αρκετή καθυστέρηση και μπήκαν στο κτίριο λίγα λεπτά μετά τις 8.
Στις 7.20 έφτασε η υπόλοιπη αντιπροσωπεία του ΣΤΑΡ.
Τρίτος
κατά σειρά μπήκε ο γιος του κ. Καλογρίτσα, κ. Βλαδίμηρος Καλογρίτσας εκπροσωπώντας την εταιρεία "Ιωάννης- Βλαδίμηρος Χ. Καλογρίτσας Τηλεόραση Πανελλαδικής Κάλυψης".

Στις 8.20 ήταν προγραμματισμένο να περάσει την πόρτα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και νέος διεκδικητής κ. Βαγγέλης Μαρινάκης με την εταιρεία "ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Επιχείρηση Μέσως Μαζικής Ενημέρωσης ΑΕ" ωστόσο ο ίδιος προσήλθε στο κτίριο στις 07.40 χωρίς να κάνει δηλώσεις.
Λίγα λεπτά αργότερα την πόρτα του κτιρίου πέρασε ο διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΪ, Κώστας Κιμπουρόπουλος.
Σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους ο κ. Κιμπουρόπουλος ανέφερε ότι ο κ. Αλαφούζος δεν θα παραστεί στη διαδικασία ενώ εκτίμησε μεταξύ άλλων ότι θα επικρατήσουν οι αρχές που έχουν σχέση με την εργασία εκτοντάδων ανθρώπων.
"Αρχές που πιστεύω θα κυριαρχήσουν και πανηγυρικά θα δικαιωθούν. Είμαι ευτυχής που ακόμα μια φορά στη ζωή μου μου δίνεται η ευκαιρία να μπω στον αγώνα για την υπεράσπιση της δημοκρατίας" είπε χαρακτηριστικά.

Στο κτίριο έφτασε λίγα λεπτά πριν από τις 8 ο διευθύνων σύμβουλος του Alpha κ. Δ. Φουρλεμάδης.
Σε δήλωσή του ανέφερε:Προσερχόμαστε δυνατοί, το βάρος της ευθύνης είναι μεγάλο. Η διαδικασία είναι πρωτόγνωρη, είναι ταπεινωτική γιατί οι συνθήκες δεν είναι καλές. Είναι αργά να μιλήσουμε για το τι θα έπρεπε να έχει γίνει. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά. Μάλιστα ο κ. Φουρλεμάδης αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα του κ. καλογρίτσα λέγοντας ότι δεν έπρεπε να γίνει δεκτή η εγγυητική επιστολή εφόσον κατατέθηκε εκπρόσθεσμα.

Στις 08.15 έφτασε στο κτίριο της ΓΓ Ενημέρωσης ο κ. Ιβάν Σαββίδης.Ο κ. Σαββίδης αφού άφησε στην είσοδο όπως όλοι οι εκπρόσωποι που συμμετέχουν στη διαδικασία τα προσωπικά του αντικείμενα προχώρησε σε δήλωση στους δημοσιογράφους. Δεν είναι απολύτως κατανοητό αυτό το σενάριο. Η αίσθηση είναι ότι υπάρχουν πολλά κρυφά πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν με άλλο τρόπο. Θα έπρεπε να ήταν μια ανοιχτή δημοπρασία και όποιος έδινε τα περισσότερα να τελείωνε. Όμως η κυβέρνηση όρισε τους όρους και εμείς τους ακολουθούμε, δήλωσε ο κ. Σαββίδης.

Τελευταίος στις 8.30 έφτασε ο κ. Κυριακόπουλος για λογαριασμό της νέας εταιρείας Κυπριακών συμφερόντων, κλείνοντας τον κύκλο συμμετοχών.

Μέχρι στιγμής εντός του κτιρίου βρίσκονται τέσσερις συνολικά επιχειρηματίες και είναι οι κ.κ. Καλογρίτσας, Μαρινάκης, Κυριακού και Σαββίδης.

Όταν ολοκληρωθεί η προσέλευση το κτίριο θα περικυκλωθεί από περίπου 100 αστυνομικούς, θα απαγορευτεί η διέλευση πεζών και οχημάτων και θα γίνει ξανά κλήρωση για το πιο δωμάτιο θα πάρει ο καθένας. Ο άσπρος καπνός της πρώτης άδειας που δεν θα γίνει γνωστό ποιος την απέκτησε πριν τελειώσει η διαδικασία, δεν προβλέπεται να βγει πριν από 4-5 ώρες.
Πηγή:newspost http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα