Το πρόσωπο-έκπληξη!

22:33 13/10/2018 - Πηγή: TVNea

Σε πανικό βρίσκεται ο Μένιος Φουρθιώτης και το Epsilon (Open), μετά τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης με μονοψήφια σε δυναμικό και γενικό σύνολο που συγκεντρώνει η εκπομπή.

Τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής με την «χλιαρή» θεματολογία, τον παρουσιαστή που οι τηλεθεατές του «γυρνούν την πλάτη» και το αδύναμο πάνελ, έχουν φέρει γκρίνιες, νεύρα και σπασμωδικές κινήσεις στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και στον παρουσιαστή.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες του Label News
παρελθόν από την εκπομπή, αποτελεί ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Σωτήρης Σπαθάρης, που ήταν για πολλά χρόνια και με μεγάλη επιτυχία ο σκηνοθέτης της Αγγελικής Νικολούλη και τελευταία είχε αναλάβει την εκπομπή Αποκαλυπτικά.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, πως στην εκπομπή «επιστρατεύτηκε» πρόσωπο έκπληξη από το παρελθόν (που πραγματικά μας προκάλεσε τεράστια έκπληξη), με μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση και πρώην συνεργάτιδα του παρουσιαστή. Aναμένουμε να δούμε αν η έμπειρη, καταξιωμένη και ικανή κυρία των media (πίσω από τις κάμερες), θα μπορέσει να σώσει την παρτίδα για τον Μένιο και τα Αποκαλυπτικά.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα