Το παζλ της νέας τηλεοπτικής σεζόν!

13:01 21/4/2015 - Πηγή: TVNea
Γράφει η Νάνσυ Νικολαΐδου:

Ολα όσα σχεδιάζουν τα κανάλια για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Ποια πρόσωπα και εκπομπές συνεχίζουν, ποιοι αλλάζουν... πόστο και τα σενάρια για νέες παραγωγές στην ψυχαγωγία και τη μυθοπλασία.

Στο Mega, οι ιθύνοντες του καναλιού σχεδιάζουν να δώσουν βαρύτητα στο prime-time και στην ψυχαγωγία. Θέλουν να διατηρήσουν στη βραδινή ζώνη τις σειρές «Κάτω Παρτάλι», «Εθνική Ελλάδος» και «Ηρωίδες», ενώ αναζητούν και ένα δυνατό
σενάριο για καθημερινή σειρά η οποία ή θα προβάλλεται στις 9.00 το βράδυ ή θα είναι το lead-in για το δελτίο ειδήσεων.

Κατά πάσα πιθανότητα το «One Mark Show» θα πάει και του χρόνου (όπως επίσης και το πρωινό «Mega με μία»), ενώ με στόχο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα βγει στον αέρα και το «Ελλάδα σ' αγαπώ».Επίσης, στα σχέδια των ανθρώπων του Mega περιλαμβάνεται και το «Rising Star», το οποίο για φέτος μπορεί να μπήκε στη βαθιά κατάψυξη, όμως, για του χρόνου θα περάσει στην? απόψυξη, ενώ είναι πιθανό να δούμε και ένα late night ανατρεπτικό, νεανικό talk-show διά χειρός Δημήτρη Ουγγαρέζου, αλλά και το «Music School 2».Στον ΑΝΤ1 τώρα, τα μόνα σίγουρα χαρτιά του prime-time είναι το «Ταμάμ» και το «Ράδιο Αρβύλα», ενώ ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι με τα «Καρντάσιανς». Το σίγουρο πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα δώσει και του χρόνου το «παρών» στη βραδινή, ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού. Από πλευράς μυθοπλασίας υπάρχει και το «Notting Hill» αλά ελληνικά, όπου ο πρωταγωνιστικός ρόλος έχει προταθεί στη Δούκισσα Νομικού, ενώ στο «μενού» περιλαμβάνεται ακόμα μία σειρά που... αναζητείται.
Στο prime-time θα βρίσκεται στο πρώτο μισό το «Your Face Sounds Familiar», ενώ για το β' μισό προορίζεται το «Splash», το ψυχαγωγικό σόου που έρχεται να μυήσει τους celebrities στην τέχνη των καταδύσεων. Στην απογευματινή ζώνη παραμένει το «Μπρούσκο». Πανιά για την επόμενη χρονιά ανοίγει και «Το Πρωινό», όπως επίσης και το brand-new πρωινάδικο της Μαρίας Μπεκατώρου που θα βγαίνει λίαν συντόμως στον αέρα κάθε Σάββατο και Κυριακή, αλλά και το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». Ολα αυτά αν αυτές οι δύο νέες προτάσεις του καναλιού τα καταφέρουν στους πίνακες τηλεθέασης.
Στον Alpha, «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει». Για του χρόνου πάει και η «Μουρμούρα» και το «Σόι» και η «10η Εντολή», όπως επίσης και το «Αλ Τσαντίρι», η «Ελληνοφρένεια», το «Πάμε Πακέτο», το «Φως στο τούνελ», ενώ ακλόνητη θα συνεχίσει η «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, όπως επίσης και το «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Απ' ό,τι όλα δείχνουν, δεν θα υπάρχει στο πρόγραμμα το «Ολα Παίζουν».
Στο Star, εισιτήριο για του χρόνου απ' ό,τι φαίνεται παίρνουν σε πρώτη φάση και η Πόπη Τσαπανίδου με το «Live u», αλλά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου με το «ΦΜ: Live». Στο Star θέλουν να κρατήσουν με κάθε τρόπο και την Τατιάνα Στεφανίδου. Κανείς δεν γνωρίζει για την ώρα ποιο ακριβώς θα είναι το επόμενο βήμα της Τατιάνας στο Star. Στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς θα υπάρχει και ο «Τροχός της τύχης», ενώ εξετάζεται σοβαρά να ενεργοποιηθεί και η καθημερινή πρωινή ζώνη με εκπομπή που θα έχει ανάλογο ύφος με εκείνο του «Happy Day».
Τέλος, τι μέλλει γενέσθαι στον ΣΚΑΪ κανείς δεν το γνωρίζει για την ώρα. Σίγουρα συνεχίζουν οι Λυριτζής - Οικονόμου και ο Γιώργος Αυτιάς...Μάρκος Σεφερλής και Ντορέττα Παπαδημητρίου συνεχίζουν στο Mega, ενώ σόου θα έχει και ο ΑΝΤ1, με το «Your face sounds familiar» με τη Μαρία Μπεκατώρου και το «Splash» να είναι προ των πυλών. Στον Αlpha... όλα παίζουν, για το μέλλον της απογευματινής εκπομπής του καναλιού...
tvεθνος

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα