Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1: Όλο το ρεπορτάζ

15:09 26/9/2015 - Πηγή: TVNea

Γράφει η Κλεοπάτρα Πατλάκη στο yupiii.gr:

Η επίσημη έναρξη του προγράμματος για τον ΑΝΤ1 γίνεται τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, με την
πρεμιέρα του «Πρωινού» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Η εκπομπή η οποία το καλοκαίρι τερμάτισε πρώτη στη ζώνη της, για άλλη μία χρονιά, μας χάρισε φέτος ένα από τα πιο εμπνευσμένα
τρέιλερ που έχουμε δει, με όλους τους συνεργάτες να συμμετέχουν σε αυτό. Πρόκειται για μια παραγωγή ακριβή και άκρως εντυπωσιακή, που μας έκανε να γελάσουμε και να περιμένουμε την πρεμιέρα της… καλοκουρδισμένης πρωινής ομάδας.

Την ίδια ημέρα ξεκινούν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», το «Ρουά Ματ», αλλά και το «Μπρούσκο», που φέτος μεταφέρεται στην prime time, στις 21:00.

Την ερχόμενη εβδομάδα, στις 12 Οκτωβρίου, προγραμματίζεται η πρεμιέρα των Ουγγαρέζου - Συνατσάκη, αν και λέγεται ότι θα μεταφερθεί για τις 19 του μήνα, καθώς δεν είναι ολοκληρωμένο το σκηνικό της εκπομπής. Οι δυο τους, με την αρωγή του Βαγγέλη Περρή, ετοιμάζονται να ανταγωνιστούν όχι τους «απέναντι», αλλά ουσιαστικά τα υψηλά νούμερα που έκανε εκείνη την ώρα ο σταθμός στις επαναλήψεις!

Μετά την πρεμιέρα των Ουγγαρέζου - Συνατσάκη θα ακολουθήσει αυτή των Μπεκατώρου - Μουτσινά, με το «Πρωινό Σου-Κου».

Τέλη Οκτωβρίου θα βγουν στον αέρα τα πρώτα επεισόδια από τους «Συμμαθητές» αλλά και ο Θέμος με την εκπομπή «ΟΛΑ», ενώ αρχές Νοεμβρίου θα γίνει η πρεμιέρα των «Ράδιο Αρβύλα», με τους οποίους ο σταθμός βρίσκεται ακόμη σε συζητήσεις.

Σε ό,τι αφορά τα μεγάλα show, στα οποία έχει ειδικότητα ο ΑΝΤ1, αυτήν τη στιγμή τίποτα δεν είναι σίγουρο και τίποτα δεν αποκλείεται. Μπορεί να ακούγαμε ότι το «Your Face Sounds Familiar» δεν θα βγει φέτος, αλλά από τον ΑΝΤ1 λένε πως τίποτα δεν είναι οριστικό και μπορεί, κάποια στιγμή, στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, να δούμε το σόου μεταμφιέσεων στις οθόνες μας.

Όσο για τον τρίτο κύκλο του «The Voice», στις προθέσεις του ΑΝΤ1 ήταν να βγει στο πρώτο μισό, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπόρεσε να συμβεί λόγω των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων. Οπότε, αυτήν τη στιγμή, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση ούτε με τους coaches, όπως ακούγεται, ούτε με τους… wanna be coaches, όπως γράφεται.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα