Το «Λόγω TiVis» θα ρίξει… μαύρο!

18:00 12/5/2016 - Πηγή: TVNea
Εντάξει… μην βάλετε τα κλάματα, αλλά η απόφαση είναι οριστική. Όσο και αν στεναχωρηθούν οι… ελάχιστοι τηλεθεατές της, είναι οριστικό ότι η εκπομπή «Λόγω TiVis» θα μας αποχαιρετήσει από το τηλεοπτικό τοπίο! Και μην πει κανείς «γιατί δεν έχει γίνει τόσο καιρό;» γιατί πολύ καλά έκαναν στον ALPHA, αφού την έβγαλαν στον αέρα, να της δώσουν χώρο και χρόνο.

Άρα, το σωστό ερώτημα δεν είναι «γιατί δεν έχει γίνει τόσο καιρό;», αλλά «γιατί την έβγαλαν στον αέρα;», αφού δεν είχε κανένα λόγο τηλεοπτικής ύπαρξης. Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς,
δεν είναι η μοναδική εκπομπή που… δεν είναι εκπομπή, αλλά αυτό είναι μεγάλη κουβέντα.

Όπως και να έχει πάντως, στον ALPHA εξάντλησαν όλα τα περιθώρια με την –ας την πούμε- ψυχαγωγική εκπομπή! Έχοντας όμως και το δίλλημα «και αν την κόψουμε, πώς γεμίζουμε το πρόγραμμα;» αποφάσισαν να την αφήσουν στον αέρα έως το τέλος της σεζόν. Με το πέρας της σεζόν όμως είναι οριστική η απόφαση πως της ρίχνουν… μαύρο, ελπίζοντας ότι θα περάσει στη… λήθη της ιστορίας. Το τι θα βάλουν βέβαια στη θέση της, την επόμενη σεζόν, είναι πολύ νωρίς να το αποφασίσουν, αλλά είναι οριστική η απόφαση του να μην συνεχιστεί η συγκεκριμένη εκπομπή ούτε βεβαίως με την ίδια παρέα που δεν «έδεσε» και δεν έπεισε τους τηλεθεατές, είτε με άλλα πρόσωπα. Άλλωστε ούτε στο κανάλι της Κάντζας θα θέλουν να συνεχίσουν τη συγκεκριμένη εκπομπή, αφού η αιτία της αποτυχίας της δεν ήταν μόνο η «μη δεμένη» ομάδα της, αλλά όλη η «Λόγω Tivis» που δεν είχε κανένα λόγο να είναι στον αέρα… έτσι όπως ήταν.

Τους επόμενους μήνες λοιπόν θα πρέπει να αποφασίσουν στον ALPHA τι θα βάλουν στην απογευματινή ζώνη τους την επόμενη σεζόν και ποιους θα χρησιμοποιήσουν για αυτή, ενώ είναι αλήθεια ότι κάποιοι στο κανάλι της Κάντζας έχουν στεναχωρηθεί από το «κάψιμο» του τίτλου που θα μπορούσαν να είχαν χρησιμοποιήσει καλύτερα…!

newsit.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα