Το λάθος της Ελεονώρας!

17:15 28/2/2014 - Πηγή: TVNea
Ήταν Σεπτέμβριος του 2005 όταν κάναμε μαζί το πρώτο της εξώφυλλο στο Downtown, λίγες μέρες
πριν από την πρεμιέρα της στον "Πρωινό Καφέ". Πολύ όμορφη, πολύ μορφωμένη, πολύ μαζεμένη αλλά και ταυτόχρονα πολύ γλυκιά και συμπαθής.

Στα οκτώ -και κάτι- χρόνια που μεσολάβησαν, η Ελεονώρα άλλαξε, όχι μόνο εξωτερικά αλλά κυρίως εσωτερικά. Έγινε διάσημη και η προσωπική της ζωή υπερπροβλήθηκε καθώς με τον πρώην σύντροφό της ήταν το ιδανικό cover couple: Νέοι, ωραίοι και πολύ ερωτευμένοι.

Η τελευταία της χρονιά στον ΑΝΤ1,
συνοδεύτηκε από πολλά προβλήματα και εκεί γνωρίσαμε για πρώτη φορά τη θυμωμένη της πλευρά- θυμάστε τη ζωντανή σύνδεση με το πλατό όταν ήταν άρρωστη στο σπίτι της, να τα βάζει με τη Ζωή Λάσκαρη;

Με τη μετάβασή της στο Star, όμως, ξαναβρήκε τον αρχικό (πολύ) καλό της εαυτό. Τα νούμερα στην πολύ πρωινή ζώνη ήταν εντυπωσιακά και η Ελεονώρα έγινε το αγαπημένο κορίτσι του Star, όπως ήταν και για δύο χρόνια το αγαπημένο κορίτσι του ΑΝΤ1.

Και ύστερα ήρθε η -αναγκαστική- μετακόμιση στη μεσημεριανή ζώνη, ξανά απέναντι από το "θηρίο" Ελένη Μενεγάκη, την οποία είχε καταφέρει να ξεπεράσει στην πρωινή ζώνη. Μόνο που αυτή τη φορά οι όροι ήταν διαφορετικοί. Η Ελεονώρα και η ομάδα της έπρεπε να πολεμήσουν με σφεντόνες.

Την ίδια, πάνω κάτω, περίοδο, ήρθε και ο χωρισμός με τον άνθρωπο που όλοι πιστεύαμε ότι θα παντρευόταν. Η τηλεοπτική της εικόνα άρχισε να θαμπώνει ακριβώς γιατί το ίδιο το προϊόν που παρουσίαζε είχε αρχίσει να θαμπώνει.

Συν το ότι, με εξαίρεση μικρών διαστημάτων, έμοιαζε να μην είναι ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή και αυτό φαινόταν να την επηρεάζει. Έφτασε στο σημείο να στείλει εξώδικο στα περιοδικά ώστε να μην προβάλλουν τους ανθρώπους που ήταν δίπλα της- παρά μόνο αν είχαν τη συγκατάθεσή της. Την ίδια στιγμή που παρουσίαζε μία εκπομπή που ασχολιόταν με τις προσωπικές ζωές των άλλων ανθρώπων!

Η ίδια ισχυρίζεται -και δεν έχω λόγο να την αμφισβητήσω- ότι πλήρωσε πολύ ακριβά το τίμημα της δημοσιότητας. Αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό το παιχνίδι δεν μπορείς να το παίξεις με τους δικούς σου όρους, όσο και αν ξέρω ότι η ίδια διαφωνεί μαζί μου.

Είσαι διάσημος άρα είσαι δημόσιο "αγαθό" και ο κόσμος θέλει να μαθαίνει τα πάντα γύρω από σένα. Αυτό γινόταν πάντα σε όλον τον πλανήτη και έτσι θα συνεχίσει να γίνεται.

Το μεσημέρι της Τρίτης, με αφορμή ένα θέμα που αφορούσε την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη η οποία ρωτήθηκε, κάπως άκομψα, για το φημολογούμενο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη με τον σύντροφό της και τα παιδιά, η Ελεονώρα κατέληξε να λέει για άλλη μια φορά ότι έχει κινηθεί νομικά για να μην ασχολούνται με τη ζωή της. Το θέμα είναι ότι αυτό δεν αφορά τον τηλεθεατή, παρά μόνο την ίδια.

Κλείνοντας, θέλω να πω ότι πραγματικά αγαπώ την Ελεονώρα. Γιατί είναι μία κατηγορία από μόνη της. Γιατί είναι μεγάλη χαρά να μιλάς μαζί της. Γιατί είναι μία εξαιρετική παρουσιάστρια.

Γιατί έχει star quality αυθεντικό και όχι κατασκευασμένο. Και αυτή τη στιγμή η Ελεονώρα δείχνει να ζορίζεται, παρουσιάζοντας μία εκπομπή που δεν θέλει, αλλά δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς. Και για να είμαστε δίκαιοι, η ίδια είχε δηλώσει από την αρχή της σεζόν στο κανάλι ότι, αν δεν γίνονταν αλλαγές στο κόνσεπτ, τα νούμερα δεν θα έρχονταν. Και - δυστυχώς- δικαιώθηκε.

Της αξίζει κάτι καλύτερο τηλεοπτικά και έχει έρθει η στιγμή να το αποκτήσει. Όπως της αξίζει και κάτι ακόμα καλύτερο στην προσωπική της ζωή, αφού όπως αποκάλυψε χθες, είναι μόνη εδώ και τρεις μήνες.

Και αυτή τη φορά, ας αφήσει και εμάς να μοιραστούμε τη χαρά της, απλά γιατί κανένας- λογικός άνθρωπος- δεν θέλει το κακό της.

entertv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα