Το λάθος "πλασάρισμα" της Δικαίωσης.

11:54 29/10/2014 - Πηγή: TVNea
Πολύ πριν τελειώσει η προηγούμενη σεζόν ακούγαμε για την νέα ιδέα του σκηνοθέτη των "κλεμμένων ονείρων" , Δημήτρη Αρβανίτη, την πολύ φιλόδοξη σειρά του μεγάλου καναλιού "Δικαίωση".
Όλο το καλοκαίρι ακούγαμε και διαβάζαμε για ένα πολύ δυνάτο κάστ ηθοποιών πρώτης κατηγορίας που θα έκαναν αυτή την προσπάθεια ακόμη πιο σπουδαία. Επίσης τόσο απο mega όσο και απο τον ίδιο τον σκηνοθέτη ακούγαμε για
μια σειρά που πρόκειται να γυριστεί σε πρότυπα εξωτερικού και είναι πολύ πιθανή και η εξαγωγή της σε κανάλια του εξωτερικού.
Όλα αυτά μέχρι που ήρθε ο Οκτώβριος και έγινε η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης αυτής "υπερπαραγωγής", το αποτέλεσμα απογοητευτικό.
Το κάστ γεμάτο απο ηθοποιούς που έπαιξαν σε όλες τις προηγούμενες καθημερινές σειρές του σκηνοθέτη ( Αλέξανδρός Σταυρου , Νίκη Παλληκαράκη, Κάτια Νικολαίδου ...) χωρίς κανένα μεγάλο όνομα. Η σκηνοθεσία εντελώς κουραστική με όλα τα πλάνα "κουνημένα" δημιουργόντας μας ναυτεία και ένα σενάριο τόσο προβλέψημο όσο μια αργεντίνικη σαπουνόπερα μιας προηγούμενης δεκαετίας.
Μπορεί η σειρά να φαινόταν καλύτερη αν μας την είχαν προμοτάρει πιο απλά , σαν μια απλή καθημερινή σειρά χωρίς αυτές τις υπερβολές που τελικά δεν ισχύουν.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα