Το καυστικό - ανούσιο - σχόλιο για την Ελεονώρα Μελέτη!

16:01 7/5/2016 - Πηγή: TVNea
Στο “Down Town” που κυκλοφορεί στη στήλη «Talk of the Town», η «Λουέλα» και η «Κρουέλα» στο διάλογό τους, καυστικά σχολίασαν τα δημοσιεύματα που θέλουν να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του «Ε».
Χαρακτηριστικά αναφέρεται:
«Άκουσα ότι η Ελεονώρα Μελέτη θα αναλάβει πρωινό στο Epsilon.-Και πότε θα ξεκινήσει;- Όπως βλέπεις, του χρόνου μάλλον, εκτός κι αν τη βάλουν καλοκαιριάτικα.-Μα δεν θα τη δει άνθρωπος.-Μα
όποια εποχή του χρόνου κι αν τη βάλουν δεν πρόκειται να τη δει άνθρωπος.-Το θέμα είναι άλλο. Η Μελέτη το καλοκαίρι κάνει εντατικά…-Τι; Μαθήματα; Μελετά κάτι δημοσιογραφικό; Παρακολουθεί σεμινάρια; Ξεπατικώνει καμία ξένη δημοσιογράφο; Μαθαίνει και άλλη ξένη γλώσσα από τις 15 που λέει ότι ξέρει;-Όχι καλέ, χέστηκε γι’αυτά. Κάνει σερφ, μπάνια και κοιλιακούς».
Θεωρώ πως είναι ένα πολύ κακόγουστο κείμενο, χωρίς χιούμορ, το οποίο προσβάλλει την Ελεονώρα Μελέτη, καθώς είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχει καταφέρει να κάνει σχεδόν τα πάντα στην ελληνική τηλεόραση με πολύ μεγάλη επιτυχία, βασισμένη πάντα στην εργατικότητα και το ταλέντο της!

Επομένως, είναι ένα σχόλιο που απλώς έγινε μόνο και μόνο για να προκαλέσει, χωρίς να έχει κάποια ουσία ή βάση. http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα