Το έριξαν στη σκυταλοδρομία

10:51 4/10/2011 - Πηγή: TVNea

Σήκωσαν τα μανίκια και προσπαθούν να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο. Ενώ είχε προγραμματιστεί το τρέιλερ της πρωινής ζώνης να γυριστεί σήμερα, οι παρουσιαστές ειδοποιήθηκαν εκτάκτως και τα γυρίσματα έγιναν την Παρασκευή έως αργά το βράδυ.
Γιώργος Παπαδάκης, Χρήστος Φερεντίνος, Σίσσυ Χρηστίδου, Λίτσα Πατέρα
και Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, από το μεσημέρι της Παρασκευής επιδόθηκαν σε έναν απίστευτο αγώνα δρόμου!
Ηδη από το πρωί της Παρασκευής κυκλοφορούσαν φωτογραφίες με τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου με πολύ διάθεση για παιχνίδια. Η Σίσσυ τον φιλάει στο μάγουλο, του βάζει πούδρα και δείχνει γενικώς ότι θα τον προσέχει σαν τα μάτια της.
Η παρουσιάστρια μάλιστα άνοιξε και λογαριασμό στο Twitter στον Χρήστο Φερεντίνο προκειμένου να έχει άμεση επικοινωνία με τους τηλεθεατές. Για πρώτη φορά όλη η ομάδα βρέθηκε την Παρασκευή μαζί στο στούντιο όπου γυρίστηκε το τρέιλερ και το κλίμα ήταν πολύ καλό. Κατά τις 8.00 το βράδυ το γύρισμα του τρέιλερ ολοκληρώθηκε, ενώ από σήμερα ξεκινούν τα εντατικά meeting για την εκπομπή.Παρ' όλο που στο κανάλι του Αμαρουσίου κρατούν επτασφράγιστο μυστικό το concept του διαφημιστικού, η «Espresso» κατάφερε να μάθει τη βασική ιδέα. Πρόκειται για ένα σπονδυλωτό τρέιλερ, με κύριο άξονα μία σκυταλοδρομία.
Εκείνο που ήθελε να προτάξει το δημιουργικό τμήμα του σταθμού είναι οι έξι ώρες που θα διαρκεί αυτή η ζώνη με τον Γιώργο Παπαδάκη να παραδίδει τη σκυτάλη στη Λίτσα Πατέρα, αυτή με τη σειρά της στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και το τελευταίο σπριντ του αγώνα να το κάνει ο Χρήστος Φερεντίνος με τη Σίσσυ Χριστίδου.
Αυτό που μένει τώρα είναι να δούμε σήμερα το τρέιλερ του «Πρωινό ΑΝΤ1», αφού το όλο concept παραπέμπει σε αθλητικές δραστηριότητες και πολύ πιθανόν να δούμε τους παρουσιαστές ντυμένους με φόρμες και σορτσάκια. Αν και ο καθένας από αυτούς αποτελεί μια διαφορετική ξεχωριστή μονάδα, επικοινωνιακά, οι ιθύνοντες του καναλιού θέλουν να περάσουν πως είναι μια ομάδα δεμένη με έναν κοινό σκοπό.
Μάλιστα, για τον λόγο αυτό τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Χρήστος Φερεντίνος βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία σχεδιάζοντας το νέο concept του πρωινού.
Keywords
Τυχαία Θέματα