Το ενημερωτικό προφίλ του Star δεν αντέχει για πολύ...

09:47 5/10/2014 - Πηγή: TVNea
Την περασμένη σεζόν το κανάλι Star αποφάσισε να αλλάξει ταυτότητα και από νεανικό κανάλι να αποκτήσει ένα πιο ενημερωτικό προφίλ.

Άλλαξε ριζικά τη θεματολογία του δελτίου ειδήσεων αλλά και τους κεντρικούς παρουσιαστές. Έκανε μεταγραφές μεγάλων ονομάτων στον ενημερωτικό τομέα όπως η Μάρα Ζαχαρέα ,ο Νίκος Χατζινικολάου και η Πόπη Τσαπανίδου. Ενέταξε στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά του ενημερωτικές εκπομπές (LiveU, Στον ενικό), ενώ ψυχαγωγικές εκπομπές το γύρισαν στο infotainment, (βλέπε Μίλα).
Με την αλλαγή του αυτή έκανε αίσθηση! Συζητήθηκε από εκπομπές, σχολιάστηκε από sites και blogs και κατάφερε να κερδίσει μεγάλο μερίδιο στη μάχη της τηλεθέασης. Το κεντρικό δελτίο του σταθμού βρέθηκε ακόμη και στην δεύτερη θέση (ξεπερνώντας το Mega). Παρόμοια πορεία είχαν και οι εκπομπές "LiveU" και "Στον Ενικό" με την Πόπη Τσαπανίδου και τον Νίκο Χατζινικολάου αντίστοιχα.
Φέτος όμως τι έγινε...;
Το κεντρικό δελτίο του σταθμού κινείται γύρω από το 12% στο γενικό σύνολο και σε χαμηλότερα ποσοστά στα νεανικά κοινά τις τελευταίες ημέρες. Μένει λοιπόν πολύ πίσω από τα 20αρια των Mega-Ant1. Ακόμη, Το LiveU έχει χειρότερη πορεία σε σχέση με πέρυσι αφού βρίσκεται σε χαμηλότερες θέσεις πριν ακόμα ξεκινήσει η πρωινή εκπομπή του Mega με τον Μάρκο Σεφερλή που μπορεί να κλονίσει ακόμη περισσότερο τα νούμερα του Star σε αυτήν την ζώνη. Μένει να δούμε τι θα κάνει και ο Νίκος Χατζινικολάου σήμερα το βράδυ απέναντι στον Γιώργο Πρετεντέρη.
Οι Starικοί λοιπόν έχουν σοβαρό πρόβλημα να αντιμετωπίσουν, πρέπει να κάνουν το κοινό να τους εμπιστευτεί την ενημέρωσή του...http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα