Το "δώρο" της Βίσση και του Ρέμου στον Μάκη Πουνέντη!

18:46 16/1/2014 - Πηγή: TVNea
Ένα ιδιαίτερο "δώρο" αποφάσισαν να κάνουν στον Μάκη Πουνέντη ανήμερα της γιορτής του (20 Ιανουαρίου - του αγίου Ευθυμίου) η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος.

Οι δύο καλλιτέχνες, που φέτος συνεργάζονται στην καταπληκτική παράσταση "Ένα ή Κανένα" στο Pantheon Theatre, είναι γνωστό πως διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις με τον ραδιοφωνικό παραγωγό και διευθυντή του Λάμψη 92,3FM.

Έτσι, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ο Μάκης Πουνέντης θα έχει τη δυνατότητα να παίξει σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση το νέο ντουέτο της Άννας Βίσση
και του Αντώνη Ρέμου, που φέρει τον ίδιο τίτλο με την παράσταση που παρουσιάζουν, "Ένα ή Κανένα". Μολονότι το "ντουέτο της χρονιάς", όπως διαφημίζεται, έχει ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της παράστασης, δεν είχε ακόμη υποστεί την κατάλληλη μίξη και ενορχήστρωση. Οι δύο καλλιτέχνες, που δήλωσαν κατενθουσιασμένοι για αυτό το νέο τους τραγούδι, θέλησαν να επεξεργαστούν αρκετά τον ήχο και το ρυθμό του, έτσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα.

Το teaser του τραγουδιού έχει κυκλοφορήσει και εμείς αναμένουμε τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου για να το ακούσουμε ολοκληρωμένο, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του Λάμψη 92,3FM! Συντονιζόμαστε!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ TEASER ΕΔΩ:
Keywords
Τυχαία Θέματα