Το ατελές MasterChef καθρέφτης στο υπό διάλυση Mega

15:18 18/3/2013 - Πηγή: TVNea
-Email Αναγνώστη-
Το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς είναι ντροπή. Ντροπή για το μέχρι πρότινος μεγαλύτερο κανάλι της χώρας να μην μπορεί να ολοκληρώσει μια εκπομπή, να μην πληρώνει τους εργαζομένους της εκπομπής ούτως ώστε να ολοκληρωθεί και να βγάζει ανακοινώσεις με υποννοούμενα ότι δήθεν φταίει η εταιρία παραγωγής. Έλα όμως που το ΑΤΑ μίλησε (επιτέλους) και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Μέχρι τώρα (και με ό,τι συνέβη με τους Βασιλιάδες) νομίζαμε ότι το Μέγκα είχε πληρώσει το ΑΤΑ
και το ΑΤΑ δεν πλήρωσε τη σειρά γιατί κάλυπτε άλλες τρύπες, μα η αλήθεια ήταν ότι το Μέγκα δεν πλήρωσε. Τη στιγμή μάλιστα που πήρε ένα πολύ μεγάλο δάνειο. Τη στιγμή που αποκαταστάθηκε το θέμα ρευστότητας στο κανάλι.

Γεννιούνται πολλά ερωτήματα. Εφόσον ήξεραν από την αρχή ότι δεν θα είναι συνεπείς στις πληρωμές και άρα, υπήρχε τεράστια πιθανότητα να μην γυριστεί ο τελικός, γιατί να το προβάλλουν; Έτσι κι αλλιώς ένα χρόνο στο ντουλάπι το 'χαν. Ας το κρατούσαν μια χρονιά ακόμα. Εως ότου έβρισκαν τα χρήματα να πληρώσουν τους συντελεστές. Άρα, τίθεται και θέμα ανοργανωσιάς. Μέγα σφάλμα του Μπούτου, ο οποίος και εξέθεσε ολόκληρο το κανάλι, μιας και...έχει μεγάλη ευθύνη για το ατελές ριάλιτι. Αν δεν έβγαινε καθόλου στον αέρα, δεν θα έβγαινε προς τα έξω το "φιάσκο". Τώρα θα το χρεωθεί και αυτός.

Ένα άλλο ερώτημα είναι γιατί το Μέγκα δεν φρόντισε ώστε να καταβάλλει στους συντελεστές τουλάχιστον λίγα επεισόδια. Να δρομολογίσει κάπως το θέμα.
Δεν πήρε το δάνειο; Ας αφήσουμε το δάνειο.
Από τις διαφημίσεις της εκπομπής, η οποία έκανε 35% τηλεθεάσεις στο 1544, δεν έβγαλε λεφτά;
Από τις διαφημίσεις προϊόντων μέσα από την εκπομπή; Χορηγούς δεν τους λέμε; Οι χορηγοί έχουν ή δεν έχουν πληρώσει το Μέγκα για τη διαφήμιση που τους έκανε; Γιατί λοιπόν αυτά τα χρήματα που λογικά έχει στα χέρια του το κανάλι δεν έχουν δοθεί ακόμα στην εταιρία παραγωγής; Κλείνουν άλλες τρύπες ή αρνούνται να κάνουν δαπάνες όπως πολλές κερδοσκοπικές εταιρίες; Τι πραγματικά συμβαίνει; Θα μάθουμε ποτέ;

Κωσταντίνος
Keywords
Τυχαία Θέματα