Το NIP TUCK έρχεται στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV -Κάθε πότε θα παίζει;

14:16 11/5/2013 - Πηγή: TVNea
Ο Σον Μακναμάρα και ο Κρίστιαν Τρόι είναι δύο μεσήλικες πλαστικοί χειρουργοί και φίλοι, που έχουν δημιουργήσει τη δική τους κερδοφόρα επιχείρηση αισθητικών επεμβάσεων στο κοσμοπολίτικο Μαϊάμι.
Σε μια πόλη που η ωραία εμφάνιση ξεκλειδώνει την πόρτα της επιτυχίας, οι άνθρωποι καταδιώκονται από τη σκιά της πλεονεξίας.
Οι δύο γιατροί - ήρωες λατρεύονται σαν θεοί, κερδίζουν χρήματα και αναγνώριση, όμως αντιμετωπίζουν προσωπικά προβλήματα, υπαρξιακές αγωνίες και το άγχος του επαγγελματικού και ερωτικού ανταγωνισμού,
χάνοντας τον έλεγχο και την αυτοκυριαρχία τους.
Σε έναν κόσμο όπου η ομορφιά είναι επιδερμική και τα φώτα της ματαιοδοξίας τυφλώνουν, οι μόνες ουλές που δεν εξαλείφονται είναι αυτές της ψυχής. Φθόνος, λαγνεία, αμοραλισμός και απληστία αποπροσανατολίζουν τους πρωταγωνιστές. Όταν το νυστέρι της επιστήμης αδυνατεί να κάνει θαύματα, γιατροί και ασθενείς ψάχνουν την προσωπική τους διέξοδο.
Συμπέρασμα…?
Η λαμπερή εμφάνιση είναι απλώς
η μάσκα που κρύβει επώδυνες ανασφάλειες και ευάλωτους χαρακτήρες.
Η ευτυχία δεν χαρακτηρίζει αυτούς που τα έχουν όλα,
αλλά εκείνους που αγωνίζονται και βρίσκουν νόημα στις μικρές χαρές.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 22 Ιουλίου του 2003 και κατέκτησε από την πρώτη στιγμή φανατικούς τηλεθεατές συγκεντρώνοντας κατά μέσο όρο 3.25 εκατομμύρια μάτια ανά επεισόδιο για τον 1ο κύκλο.
Το τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου της σειράς καθήλωσε περισσότερους από 5 εκατομμύρια τηλεθεατές στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε 6 κύκλους.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το “Nip/Tuck” «σάρωσε» σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ των χωρών που προβλήθηκε είναι: Αυστραλία, Αργεντινή, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Χιλή, Κολομβία, Δανία, Φινλανδία, Γερμανία, Ινδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Νορβηγία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελβετία, Σουηδία, Καναδάς, Γαλλία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Μεξικό, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία και Τουρκία.

Διακρίσεις
Βραβεύτηκε:
2005 Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Σειράς.
2005 Golden Satellite Καλύτερης Δραματικής Σειράς
2004 ΕΜΜΥ καλύτερου μέικ απ τηλεοπτικής σειράς.

Τρίτη έως Παρασκευή 23:30 – 00:30 αποκλειστικά στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV
Keywords
Τυχαία Θέματα