Το Mega επενδύει στο θέατρο...

18:01 2/7/2013 - Πηγή: TVNea
Tο MEGA που ομολογουμένως δίνει σημασία στις ελληνικές σειρές και σήριαλ περισσότερο από τα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια, την επόμενη σεζόν εκτός από τα «Κλεμμένα όνειρα» και τα «Παντελόνια κάτω» σκοπεύουν να βγάλουν στον αέρα δύο ακόμα καινούργιες ελληνικές σειρές. Ωστόσο λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στο κανάλι της Μεσογείων, προσπαθούν να δουν με τι άλλο θα καλύψουν τις αρκετές τρύπες στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, μία σκέψη που έχουν είναι να αξιοποιήσουν τις θεατρικές
παραστάσεις που έχουν στα συρτάρια τους. Όλα αυτά τα χρόνια το MEGA είναι χορηγός επικοινωνίας σε πολλές παραστάσεις και πολλές έχουν μαγνητοσκοπηθεί παραμένοντας όμως, ανεκμετάλλευτες. Φαίνεται λοιπόν πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου –και οι ανάγκες του προγράμματος- για να προβληθούν. Σε μία συνάντηση λοιπόν που έγινε πριν από λίγο καιρό τα στελέχη του σταθμού ζήτησαν να τους δοθεί η λίστα με τις μαγνητοσκοπημένες παραστάσεις που έχουν στα συρτάρια τους και δεν αποκλείεται κάποιες να τις βγάλουν στον αέρα.
Βέβαια, αρκετές από αυτές είναι σπουδαίες παραστάσεις, αλλά μην ξεχνάτε ότι δεν έγινε τηλεοπτική προσαρμογή, αλλά απλά μαγνητοσκοπήθηκαν, οπότε το τηλεοπτικό αποτέλεσμα δεν θα είναι και το καλύτερο. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, αυτό που ειπώθηκε στη σύσκεψη και είναι αξιοσημείωτο είναι ότι από εδώ και εμπρός, σε ό,τι παράσταση ή εκδήλωση γίνεται το MEGA χορηγός επικοινωνίας, πρέπει να μαγνητοσκοπείται και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άρα, στο κανάλι της Μεσογείων θέλουν να μαζέψουν… φρέσκο υλικό, γιατί κανείς δεν ξέρει πότε θα… ανασάνουν στη Μεσογείων! (Newsit)
Keywords
Τυχαία Θέματα